Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
U ovo ne bih baš poverovao.
Ovo je tema "život posle smrti"
Što se tiče poslednjih događaja i Isusovog dolaska - mi živimo u vremenu izlivanja sudova Božjih, što se može videti u sve učestalijim i razornijim prirodnim katastrofama sa početkom 2011 godine i velikog zemljotresa u Japanu i Krajstchuchu na Novom Zelandu, što su bili direkti znaci početka izlivanja oviH Božanskih sudova.
Bog je otkrio - da će ovi sudovi trajati do kraja istorije sveta koja je na samom pragu.
Takođe je otkrio da će se Isusova posrednička služba u nebeskoj Svetinji nad Svetinjama završiti u vreme kada je i odpočela 22 oktobra, čime će prestati vreme milosti za svet i poočeti izlivanje sedam poslednjih zala, a sam drugi dolazak Isusa Hrista će se dogoditi 11 meseca.
Sama godina nije data da bi se minimalno ispoštovao biblijski princip koji govori o nepoznavanju samog DANA i ČASA kada će on doći.
To sto ti pricas ne moze biti, kao prvo zato sto Evandjelje dobra vest nije objavljena 'svem svetu' a i mnostvo prorocanstava se nije ispunilo, tako da mi o kraju mozemo samo da nagadjamo kad ce biti, i da li su poslednji dogadjaji otpoceli i kada..
Svejedno nije tema, pa bi trebali o tome na mestu odredjenom za to, a ne ovde..