Zbog čega je bolje biti muškarac, odnosno žena?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
mana muskarca jeste da zapravo dozvoli uvek zeni da ga ponese dok je zenska mana to sto uvek to iskoristi i zloupotrebi ...

Kao da muškarac bira da li će da ga ponese. Kad upadne u mrežu onda više nema nikakve odbrane :dntknw:
Ali, kad bi postojala jasna pravila šta je dozvoljeno a šta nije, nikuda to ne bi dovelo :dntknw: :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ovo sam tek sad videla!Kako izvukoste da sam ljuta?! :acute:

Jesi se bila malo naljutila... dobro je da si sad shvatila da nije bilo potrebe yes3

Ali niko ti to ne zamera ne očekujemo mi od vas da budete savršene, najčešće nam je najbitnije da budete takve kakve ste, ali to nije obostrano tj umete da budete nikad zadovoljne :dntknw:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E,bas vam hvala sto mi otvoriste oci da nije bilo potrebe da se ljutim!Pobogu,nisam bila ljuta,zasto bih?!Osim sto mi to nabacujete,nikako da mi kazete kako dodjoste do tog zakljucka smile3 Eto,jos jedna muska vrlina,koju predstavljate bas kad i gde treba...Nabediti po svaku cenu nekoga...whistle3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E,bas vam hvala sto mi otvoriste oci da nije bilo potrebe da se ljutim!Pobogu,nisam bila ljuta,zasto bih?!Osim sto mi to nabacujete,nikako da mi kazete kako dodjoste do tog zakljucka smile3 Eto,jos jedna muska vrlina,koju predstavljate bas kad i gde treba...Nabediti po svaku cenu nekoga...whistle3

Ma bitno je da se mi razumemo a razumemo se ;)

Nema tu nabeđivanja što bi na to trošili vreme...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ubiće me feministkinje i psiholozi ali ja sam žena staromodna i nekako ne priznam muške suze! Muškarci (bar moji) ne plaču! Da odmah sasečem diskusiju i polemiku u korenu - to je moje mišljenje i imam pravo na njega!

Da se vratim na temu, mislim da je sjajna stvar kod žena ta što mogu da na svet donesu novo čeljade (zbog toga i vredi trpeti gore pomenuti ciklus i roškove koje iziskuje)... Ništa, po meni ne može da se sa tim poredi... Naravno, da bi do nastanka novog stanovnika došlo moraju tu biti i muškarci da daju svoj lični doprinos...
Čini mi se da se muškarci i žene izvrsno nadopunjuju i da jedno bez drugog ne mogu i da svaka žena ima svog muškarca i svaki muškarac ima svoju ženu... Odvojeni imaju vrline i mane a zajedno su čisto savršenstvo (kada pronađe svako svog para)...

Uhvatila me emocija...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne vidim razlog za "ubijanjem" ako neko iznese svoje misljenje. smile3
Isto tako ne shvatam,nemoj pogresno da me shvatis,cemu onda iznosenje misljenja i diskusija ako hoces to da saseces u startu?Rekla si sta Ti mislis i,znaci,ako se neko ne slaze sa Tobom,to smatras atakom na svoju licnost?

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Želim da sasečem diskusiju u korenu jer tema nije:" Zašto Milenčica ne dozvoljava da njeni muškarci plaču?" već:"Zbog čega je bolje biti...?". Samo zbog toga! Znači isključivo na ovaj deo mog posta se odnosila primedba o "ubijanju" i isključivost mog mišljenja! Malo se nismo sporazumele...Dešava se...
Drugo, ja sam dovoljno samouverena i sigurna u sebe da različito mišljenje od mog ne doživljavam kao atak na svoju ličnost već da ga uvažavam!

Opet smo se udaljili od teme a baš to sam htela da izbegnem!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Opet smo se udaljili od teme a baš to sam htela da izbegnem!
Eto, žene, okolo-naokolo dok nas ne zabune i slude, i ne znamo ni gde smo krenuli ni dokle smo stali... Prednost ili mana? :lol:
Dobar primer oko rađanja deteta, specifičan i karakterističan samo za žene! Verujem da je prednost...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Eto, žene, okolo-naokolo dok nas ne zabune i slude, i ne znamo ni gde smo krenuli ni dokle smo stali... Prednost ili mana? :lol:
Dobar primer oko rađanja deteta, specifičan i karakterističan samo za žene! Verujem da je prednost...
Šta se čudiš što si zbunjen i sluđen?:) Pa, rekoh li ja da su racionalnije, mudrije..., a ti to nazva podilaženjem ženama; a sad kukaš da si sluđen. Priznaj i biće ti lakše!:haha:

Natrag