Zašto žene varaju?

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Zašto žene varaju?

U krugu mojih bliskih prijatelja i familije su trenutno četiri razvoda u toku. Sva četiri su izazvana uplitanjem treće osobe u brakove (jedan je trajao samo godinu, a jedan čak 18 godina).

Obzirom da su čak tri braka "izazvana" neverstvom žena, zanima me šta je to u ženama što ih tera na preljubu. Je li to potreba za novim, nepoznatim, potreba za uzbuđenjem, ili jednostavno nestanak ljubavi za postojećeg partnera? Ili je sve skupa pomalo?

Molim za Vaše mišljenje u nastavku teme,napominjem da me zanima samo zašto žene varaju,jer u ovu drugu stranu imam malo bolji uvid.
wacko2
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Pazi, ako krenem od sebe, mislim da nema neke razlike. Kada sam nekad u životu varala nekoga, varala sam isključivo zbog toga što se pojavio neko nov, ko me je privukao i nisam mogla da mu odolim. Znači to je jedini razlog.
Nikada nisam varala iz osvete (mada i to mnoge žene rade); recimo, osećaju se zapostavljeno, pa varaju muža iz osvete, ili da bi mu "dale lekciju" o tome kako se osećaju.
Neke veraju zato što kod kuće ne dobijaju ono što žele. Recimo, seksualni apetiti su im veći, i njihovi muževi to nisu u stanju da isprate.
Ima i onih koje varaju iz čisto finansijskih razloga. Ljubavnik im ima deblji novčanik, ali nema vremena, pa mu savršeno odgovara da ima nešto "sa strane", a takve žene obično nemaju velike zahteve i nikada neće od njega tražiti da ostavi ženu ili slično jer su i same već u braku. Problem nastaje kada se za vezu sazna, neki od njihova dva braka obavezno puca. Ali, dok traje, one imaju sve. I muža, i ljubavnika, i lepe poklone, i zabavu, sve što žele.
A ima i žena koje to urade iz puke dosade. Nemaju nikakvih obaveza u životu, muž rinta po ceo dan, deca su u školi, one su mahom same, pa to urade da bi se zabavile, i to najčešće sa nekim poznatim, nekim od prijatelja i slično.
Prema tome, nema pravila. Sve je to individualno.
 
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640


Molim za Vaše mišljenje u nastavku teme,napominjem da me zanima samo zašto žene varaju,jer u ovu drugu stranu imam malo bolji uvid.
wacko2

Iskreno da ti kažem ličnih iskustva nemam što se varanja tiče,ali ovako posmatrajući i slušajući raznorazne priče,većinom su to dosada u braku odnosno rutina,ili je žena jednostavno takva po prirodi da ne može dugo izdržati sa jednim partnerom.....više se stvarno ne mogu setiti jel ne znam.
Ja bih recimo pre partneru rekla e izvini takva i takva stvar,ja sa tobom više ne mogu ne odgovara mi to i to,nego da ostanem sa njim a viđam se sa drugim yes3
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
zato sto hoce da varaju..i tacka..:) one koje varaju znaju zasto to rade ..:)one druge..promase temu..:)
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
zato sto im je dosadio partner ... nema vise onakve ljubavi kao na pocetku a ni dobrog sexa :dntknw:
 
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Iz potpuno istog razloga zbog kog i muškarci varaju!
Za tango je potrebno dvoje...
 
Član
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
16
verovatno nisu zadovoljne trenutnim partnerom,nesto skripi u krevetu...
 
Natrag
Top