Zašto muškarci vole kučke?

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Zašto muškarci vole kučke?

Da li vam se čini da ste previše dobri prema njemu? Tolerantni ste i nežni, a on vam to ne uzvraća? Vreme je da okrenete list! Za početak neka to bude list knjige “Zašto muškarci vole kučke”, Šeri Argov, u izdanju Lagune.

mu%C5%A1karci-i-ku%C4%8Dke.jpg

“Ova kniga je realistični vodič koji otkriva zašto je jaka žena poželjnija od one koja uvek govori ‘da, dragi’. Daje odgovore na najčešća ženska pitanja: zašto su muškarci romantični samo na početku veze, zašto čak i lepotice sa diplomom bivaju ostavljene”, rekla je za MONDO Aleksandra Čabraja, koja je prevela knjigu “Zašto muškarci vole kučke”.

Ona je objasnila da po definiciji spisateljice kučka nije ružna reč, i da se ne radi o nekakvoj zloj ženi, već o onoj koja ume s muškarcima i koja shvata da je najvažnija veza ona koju ima sa samom sobom.

O kakvoj ženi je zapravo reč?

O ljubaznoj, nasmejanoj i doteranoj, ženstvenoj i nežnoj, koja istovremeno ima stav i drži do sebe. “To je, zapravo, prava dama – poštuje muškarca s kojim je, ali poštuje i sebe”, objasnila nam je Čabraja.

Filozofija knjige “Zašto muškarci vole kučke” je zasnovana na dobrom poznavanju muške pshilogije, a sudeći po naslovima iz sadržaja, nudi sledeće savete:

- ponašaj se kao premija i on će poverovati u to
- maksimalno iskoristi svoju žensku seksualnu moć
- ubedi ga da je on glavni dok ti vodiš igru
- zvocanje ne pomaže
- finansijska nezavisnost daje moć

Pravila privlačnosti

Takođe, veoma su korisna i pravila privlačnosti koje nudi Šeri Argov. Ima ih tačno 100, a najzanimljivija glase:

- ako se od početka ponašate zavisno to ga odbija, ali ako ste mu nedostižni, za njega postaje pravi izazov da vas osvoji

- muškarac će usvojiti stav koji same imate o sebi

- to što posatavljate uslove nagoveštava da imate mogućnost izbora

- uvek mu ostavite utisak da je potpuno slobodan – više neće morati da bude na oprezu

- ako ste vi uvek srećni, a on uvek slobodan, i on će uvek biti srećan

- pravi muškarac mašta o ženi koja iskreno voli seks

- kada god se žena takmiči sa drugom ženom ona se ponižava

- pustite ga da misli kako je on glavni – učiniće sve što želite da bi u vašim očima ostao “kralj”

- kada delujete nežno i ženstveno budite u njemu nagon da vas zaštiti. Kada delujete agresivno, budite u njemu nagon za takmičenjem

- kad se žena ponaša kao da je sposobna za sve, na kraju će morati sve i da radi

- blaga distanca, uz utisak da održavate dobru samokontrolu, učiniće da postane nervozan jer će pomisliti kako bi vas mogao izgubiti

- ako njegove poslove prepustite nekom drugom i počnete da hvalite onoga ko ih obavlja, muškarac će poželeti da ih opet sam radi

- faktor iznenađenja, u spavaćoj sobi i van nje, muškarcima je veoma važan i doprinosi njihovom uzbuđenju

- humorom ćete mu mnogo više objasniti nego ozbiljnošću

- najprivlačnija od svih osobina je dostojanstvo




Izvor:savremenazena.rs
 
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
62
Zašto muškarci vole kučke ?
Pa kako čovek može da ne voli onaj blagi kereći pogled uprt naviše ...... ka gospodaru:D:D:D
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Zašto muškarci vole kučke ?
Pa kako čovek može da ne voli onaj blagi kereći pogled uprt naviše ...... ka gospodaru:D:D:D

Nikako taj covek ne moze da uziva u tom "omiljenom pogledu", jer takav pogled ima "robinja". KUCKA gleda direktno u oci, sa iste visine, blago ironicno, uopste se ne bojeci nikoga, njoj cak ni jeftin prostakluk nije nepoznata tema, to joj samo govori nesto "vise" o toj osobi.
 
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Mislim da je izraz "kučka" previše strog. Mada, najbolje leži takvom tipu žena (?), ako ih uopšte možemo svrstati u taj soj.

Iskreno, nikada me "kučke" nisu nešto naročito privlačile. Uglavnom su me nervirale. Mada, uvek ima izuzetaka.
 
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
62
Kako volim ovakve članke pisane od neke tamo frustrirane gospoje a namenjene prosečnom retardiranom Ameru ....... Loženje na ovakve nakaradne tekstove i životnu filozofiju maznutu iz serije sex i grad krije duboke i ozbiljne frustracije i probleme.....
Krenimo redom, termin kučka se i u USA ali i kod nas koristi za lake žene,fufe,fanfulje itd. Za razliku od kurve kučka svoje usluge ne naplaćuje,služi za pražnjenje i oslobađanje viška energije,svaka emocija se isključuje u odnosu sa kučkom – inače sam termin potiče od dobro poznatog ponašanja koje krasi kuju u teranju ......
Čisto sumnjam da bi se i jedna zdrava zenska osoba s ponosom ovako prozvala........Umesto tekstova koji će uzdizati ženu serviraju se ovakve pomije.....na žalost svaka roba nadje i kupca
Objašnjenje kučke i odnosa sa njom
:D:D:D
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Pod hitno da resimo problem oko termina "kucka"u ovoj temi ili u ovoj knjizi spomenute autorke. Dva termina se ovde koriste "fina devojka" i "kucka".
Fina devojka: je ona ona devojka koja nimalo ne drzi do sebe, ne postuje sebe,i spremna ja na sva moguca povladjivanja muskarcu da bi mu "kao" udovoljila i kao takva postaje zrtva svoje tzv. finoce jer istom tom muskarcu ne pruzajuci izazov u nijednom ili mnogim aspektima zivota postaje dosadna i na kraju odbacena jer se isti dao u potragu za novom koja ce mu parirati, a ne povladjivati.
Kucka:je devojka koja pre svega postuje sebe, a samim tim dobije postovanje i drugih, naravno i svog muskarca. Zna koliko vredi i isto toliko trazi od svog muskarca. Dakle pricamo o vrednostima.
Pa sad ovako, posto vidim da su se tu neki navukli na termine koji im u ovom slucaju nisu bili poznati, zelim iste da pitam. Sta ocekujete od devojke, da ona bude ko?Krpica sa kojom cete brisati pod, zadovoljiti na taj nacin svoj ogromni ego s'jedne strane, s'druge ostati prazni iznutra, bez emocija, jer i sami ste svesni cinjenice da niste zadovoljni u vezi-jasno jer nema tu sta da se radi-nema izazova. Pa se onda krece u potrazi za avanturama, pa neko bude povredjen, i tako u krug, i nikad zadovoljni u vezi.Sta kad jednog dana otkrijete da "fina devojka" i nije ispunila vasa ocekivanja, da je ona tamo "kucka" mnogo zanimljivija nego "krpica"-"fina devojka",da ste celo vreme bili u potrazi zapravo za "kuckom". Sta onda? Treba citav zivot da prodje da bi shvatili to? Ili cete svoje nezadovoljstvo u vezi leciti na jadnoj "finoj devojci". Kompleksima, ko da vam je ona kriva za vas los izbor, ili je mozda ona osudjena da sve to i trpi. Zasto? Da bi se postedeli svih tih zavrzlama ovo je samo precica na putu da bas vi budete zadovoljni izborom svoje partnerke u zivotu. A zivot je za uzivanje, a ne za mucenje, zar ne.
Kucka je zaprovo proizvod evolucije, u kojoj kao sto vidite jos uvek ucestvujemo. Zena kao takva je morala da se prilagodi muskarcu na taj nacin sto je modifikovala svoje ponasanje. Imajuci muskarca sa takvim potrebama pred sobom, nista drugo joj nije ostalo do da usvoji njegove stavove i na taj nacin mu se priblizi. Nista drugo nije ovde u pitanju sve je samo borba za opstanak, ili za mesto pod suncem, kako kome vise godi.
Doticnom mihailu bih preporucila da pazljivije procita uvodni deo teksta tj. naslov " O kakvoj zeni je rec", kad to bude procitao, verujem da ce mu biti jasnije sto se upotrebe termina tice.
Uzgred ovaj tekst je vise ili samo namenjen zenama, pa bih iste zamolila i za njihovo misljenje.
Naravno i to,knjiga je s'punim pravom HIT i sluzi kao upustvo za zene a ne za muskarce.
 
Član
Učlanjen(a)
23.08.2009
Poruka
12
Мушкарци не воле кучке! Мушкарци их обожавају :)
 
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Pa sad ovako, posto vidim da su se tu neki navukli na termine koji im u ovom slucaju nisu bili poznati

Poznajem termin. Ali, ne zelim da poznajem korisnika termina.

I, i dalje mi zvuci grubo bez obzira koliko ima svoju tezinu i tacnost. Ipak pricamo o zeni. yes3
 
Natrag
Top