Zašto muškarci vole kučke?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Generalno, žena na ovoj planeti ima više. Da bi došle do muškarca, pribegavaju najrazličitijim taktikama. Ko prvi do "plena"-njegov plen. Modifikovan zakon prirode, zakon jačeg, ovaj put-zakon agresivnijeg...

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Zašto muškarci vole kučke?

Da li vam se čini da ste previše dobri prema njemu? Tolerantni ste i nežni, a on vam to ne uzvraća? Vreme je da okrenete list! Za početak neka to bude list knjige “Zašto muškarci vole kučke”, Šeri Argov, u izdanju Lagune.

muškarci-i-kučke.jpg

“Ova kniga je realistični vodič koji otkriva zašto je jaka žena poželjnija od one koja uvek govori ‘da, dragi’. Daje odgovore na najčešća ženska pitanja: zašto su muškarci romantični samo na početku veze, zašto čak i lepotice sa diplomom bivaju ostavljene”, rekla je za MONDO Aleksandra Čabraja, koja je prevela knjigu “Zašto muškarci vole kučke”.

Ona je objasnila da po definiciji spisateljice kučka nije ružna reč, i da se ne radi o nekakvoj zloj ženi, već o onoj koja ume s muškarcima i koja shvata da je najvažnija veza ona koju ima sa samom sobom.

O kakvoj ženi je zapravo reč?

O ljubaznoj, nasmejanoj i doteranoj, ženstvenoj i nežnoj, koja istovremeno ima stav i drži do sebe. “To je, zapravo, prava dama – poštuje muškarca s kojim je, ali poštuje i sebe”, objasnila nam je Čabraja.

Filozofija knjige “Zašto muškarci vole kučke” je zasnovana na dobrom poznavanju muške pshilogije, a sudeći po naslovima iz sadržaja, nudi sledeće savete:

- ponašaj se kao premija i on će poverovati u to
- maksimalno iskoristi svoju žensku seksualnu moć
- ubedi ga da je on glavni dok ti vodiš igru
- zvocanje ne pomaže
- finansijska nezavisnost daje moć

Pravila privlačnosti

Takođe, veoma su korisna i pravila privlačnosti koje nudi Šeri Argov. Ima ih tačno 100, a najzanimljivija glase:

- ako se od početka ponašate zavisno to ga odbija, ali ako ste mu nedostižni, za njega postaje pravi izazov da vas osvoji

- muškarac će usvojiti stav koji same imate o sebi

- to što posatavljate uslove nagoveštava da imate mogućnost izbora

- uvek mu ostavite utisak da je potpuno slobodan – više neće morati da bude na oprezu

- ako ste vi uvek srećni, a on uvek slobodan, i on će uvek biti srećan

- pravi muškarac mašta o ženi koja iskreno voli seks

- kada god se žena takmiči sa drugom ženom ona se ponižava

- pustite ga da misli kako je on glavni – učiniće sve što želite da bi u vašim očima ostao “kralj”

- kada delujete nežno i ženstveno budite u njemu nagon da vas zaštiti. Kada delujete agresivno, budite u njemu nagon za takmičenjem

- kad se žena ponaša kao da je sposobna za sve, na kraju će morati sve i da radi

- blaga distanca, uz utisak da održavate dobru samokontrolu, učiniće da postane nervozan jer će pomisliti kako bi vas mogao izgubiti

- ako njegove poslove prepustite nekom drugom i počnete da hvalite onoga ko ih obavlja, muškarac će poželeti da ih opet sam radi

- faktor iznenađenja, u spavaćoj sobi i van nje, muškarcima je veoma važan i doprinosi njihovom uzbuđenju

- humorom ćete mu mnogo više objasniti nego ozbiljnošću

- najprivlačnija od svih osobina je dostojanstvo

Izvor:savremenazena.rs

Žena koja odgovara ovom opisu nije kučka.
To je žena iz snova. stink.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2012
Poruka
62
Link ti je gore.
A ja bih na celu temu mogao dodati jbt kad se sve okrenulo > nekad su kucke bile kucke,a normalne devojke normalne.
Sada je došlo "po vama" da je normalna devojka kucka - e pa gde je tu logika?????????
Ovo je jos jedno smece koje vama "devojkama" servira kako da se ponasate,i kako da zivite moram tako reci jadne zivote.
Isto kao kad prodjem kroz grad milion glupača nosi torbu okačenu o ruku savijenu u laktu.
Pa vi sad recite da to nije posledica one 4 "prave kučke" iz debilne serije. (sex and the sity)
Tako ste vi primile i sve ostalo što vam se servira-pa su sad kučke zaboga normalne.
Jednostavno zar je potrebno da neko bude kučka i neznam kako bi rekle sad za mušku stranu?
Ako trazite sex - to je druga stvar,ali ako tako zelite da nadjete dečka-kasnije muža i sve sto ide --- lose vam se pise.
Moj stav je da ako ja volim i postujem moju zenu (devojku) i ona voli i postuje mene--čemu onda etikete i ta isfolirana sranja.
A u vasim takvim stavovima se i krije toliko kucki a kao posledica toliko razvoda.Jer je i to sada In jbt moderno.
Ono kao nisi se razveo ni jednom ti nisi u fazonu u opste.
Shvatate vec poentu..
Ali to je samo moj stav naravno.

Natrag