- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ja sam rekao da je moj Spasitelj u nebeskoj svetinji...da li je i tvoj tamo ili u "svetinji" na zemlji?
Moj Spasitelj je Bog. Je li tvoj Spasitelj Bog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam rekao da je moj Spasitelj u nebeskoj svetinji...da li je i tvoj tamo ili u "svetinji" na zemlji?
Moj Spasitelj je Bog. Je li tvoj Spasitelj Bog?
Pitam te gde je tvoj Hristos...da li u zemljskoj svetinji ili u nebeskoj?
Moj Spasitelj preko koga me je Bog spasao je u nebeskoj svetinji.
Da li je tvoj Hristos sada u zemaljskoj svetinji tj. crkvi?
A tvoje pitanje je li Isus u svojoj Crkvi je vrhunac imbecilizma, jer Isus jest Glava Crkve.
A tvoje pitanje je li Isus u svojoj Crkvi je vrhunac imbecilizma, jer Isus jest Glava Crkve.
"I naraste dori do vojske nebeske i obori na zemlju neke od vojske i od zvezda, i pogazi ih. I naraste dori do poglavara toj vojsci, i uze mu svagdašnju žrtvu, i sveti stan njegov obori", Danilo 8,10,11
Oboreno na zemlju ono što je ne nebu..i u vezi je sa žrtvom svagdašnjom tj.delom u svetinji.
Nisi razumeo pitanje. Rekoh je li tvoj Spasitelj u svetinji na zemlji ili svetinji na nebu..mislim fizički prisutan. Moj Spasitelj je u fizičkom smislu prisutan u svetinjama na nebu. Pošto je On samo na jednom mestu fizički prisutan(ne govorim o duhovnoj prisutnosti preko Duha Svetoga-naravno da je svugde, ali pričamo o fizičkoj prisutnosti tj. doslovnoj) i znamo gde onda ne može biti u svetinji na zemlji. U "svetinji" na zemlji su prisutni ljudi...grešni ljudi. Zato ko e tvoj spasitelje? Grešni čovek na zemlji ili Isus Hristos koji je na nebu?
Moj Spasitelj je svugdje prisutan,
tvoj je "zatvoren na jednom mjestu" jer je čistačica.
I naraste dori do poglavara toj vojsci, i uze mu svagdašnju žrtvu, i sveti stan njegov obori", Danilo 8,11
Ne može biti. On sam kaže da je bolje da ode jer ako On ne ode ne može doći Duh Sveti.
On nije fizički svuda pristutan jer je Čovek.
Vaš subotarski nije, jer je samo čovjek, a Spasitelj nas kršćana je Bog i prisutan je uvijek i svugdje. Uostalom, sam tako obeća:
Mt 28,19-20: Pođite dakle i učinite mojim učenicima sve narode krsteći ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga i učeći ih čuvati sve što sam vam zapovjedio!" "I evo, ja sam s vama u sve dane - do svršetka svijeta."
Vaš subotarski nije, jer je samo čovjek, a Spasitelj nas kršćana je Bog i prisutan je uvijek i svugdje. Uostalom, sam tako obeća:
Mt 28,19-20: Pođite dakle i učinite mojim učenicima sve narode krsteći ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga i učeći ih čuvati sve što sam vam zapovjedio!" "I evo, ja sam s vama u sve dane - do svršetka svijeta."
Preko Duha Svetoga. On je Zamenik Isusov. Valda to znaš...