Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
S obzirom da smo svi sazdani po Bozijoj blagodati a Bozija blagodat je uvek ista i neizmenjiva. Nju sacinjavaju je tri cinioca oni su, pravednost, ljubav i milost. Svi ovi principu Bozijih nacela su morali biti ispostovani, ali covek nije mogao nadoknaditi stetu koju je napravio i po Bozijoj pravednosti je trebao zauvek biti odbacen. Ali Bog po svojoj ljubavi i milosti otkupljuje coveka ispunjujuci princip svoje apsolutne pravednosti i sam svojom bozanskom zrtvom nadoknjadjuje ono sto covek sam ne moze da plati. To vam je opisano u jednom videu mislim da se zove "Dolazak antihrista "
Nisam li ja rekao da se od vas sa pričicama može jako mnogo naučiti.
Dragi moj Premix takvi nama ovde treba, one koji spavaju sa biblijom ili mnogo pričica znaju. Dakle dragi moj Premx hajde budi ljubazan pa nam pričaj pričicu kako su Svevišnji ELOHIMI mnoštva što prestavljaju jedninu nadoknadili ono što sam čovek ne može da plati?
Zapamti dragi moj da nismo svi mi ovde na diskusiji sa filološkog fakulteta ili pod influencom filološkog nego obični ljudi bez predrasuda i dogmi.
Ubedi nas da ti govoriš ovde ISTINU i da pozivaš forumaše poslušnosti jedinim istinitim GOSPODI kao ELOHIMI množine što prestvaljaju jedninu.
Konkretno:
Dragi moj kako ide ta pričica o Božijoj pravednosti kada je svojom, citiram:"svojom bozanskom zrtvom" dakle kako je ELOHIM mnoštva njihovom božaskom žrtvom nadoknadio i platio ono što čovek ne može da plati nit nadoknadi? vidiš boldovano da ne promakne poučavanje.
Pa ćemo mi onda zaključiti šta i kako antihrist radi kada dolazi!
PS nadam se da nisam bio nekulturan i neljubazan što mi nije namera, šta više jedva čekam da mi vi koji znate stvari lepo sve razjasnite.
Dodato posle 31 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
JS ti je stalno u ustima a?
Stalno imas neke kritike.
JS ovo JS ono
Nesto si mi sumljiv.....
Neka neka povlacim se ja odavde sa ovoga..ne trebaju mi takvi ljudi
Dragi moj Nemanjo ništa ti drugo nećeš naučiti od ovakvih hrišćana, zato te podržavam da istraješ u odluci. Vidio si ko su i šta su dragi naši pravoslavci zato predlažem da preispitaš i JS. Uljudno se ponašaj onako kako ti želiš drugi tebe da poštuju, tako ti poštuj njih i pitaj šta imaš da pitaš da vidiš hoćeš ostati bez odgovora jer pravoslavlje ovo pravoslavlje ono! zapamti dragi moj da
(matv. 7:15)а мало је оних који га проналазе.”
15 Још им рече: „Чувајте се лажних про-
рока који вам долазе у вуненој одећи као
ов це, а изнутра су вукови који прождиру.
Svako dobro, izvini dragi moj Nemanjo ako sam bio neljubazan u mom prvom javljanju.
Poslednja izmena: