Zašto je Isus umro?

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
59
Isus je stradao kao žrtva nastalih složenih religiozno-političkih okolnosti. Ove okolnosti su verovatno izmanipulisane (poslužile svrsi) od strane njegovih sledbenika. "Postojao je samo jedan pravi Hrišđanin - Hrist" Niče

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Умро је за наше гријехе. А Ниче је умро луд, пише у Библији да Бог мудрост овог свијета претвара у лудост.

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
59
Tripo, našem ludilu nikad kraja. Otkat je (samo)žrtvovanje bezgrešnog radi tuđih grehova postalo normalno pa čak i poželjno. Da li se smemo pitati nije li sa tom žrtvom manipulisalo hrišćanstrvo. "Pred Bogom su sve »duše« jednake: ali, to je najopasnija od svih ocena vrednosti! Ako su pojedinci jednaki, onda se dovodi vrsta u pitanje i pomaže praksa koja će naposletku upropastiti vrstu."

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Умро је за наше гријехе. А Ниче је умро луд, пише у Библији да Бог мудрост овог свијета претвара у лудост.

"Kult" dok HUMANIZUJE Boga istovremeno OBOGOtvori čeveka!

Samo KULTISTIMA se rodi BOGOčovek i umro svemogući Bog.

Z

(matv. 7:15)а мало је оних који га проналазе.”
15 Још им рече: „Чувајте се лажних про-
рока који вам долазе у вуненој одећи као
ов це, а изнутра су вукови који прождиру.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Јек ти не видиш која је тема или је нешто друго? Ти свугдје исто постујеш, није то тема о чему ти говориш.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Јек ти не видиш која је тема или је нешто друго? Ти свугдје исто постујеш, није то тема о чему ти говориш.

Dragi moj tripo 41 ako je tema o smrti svevišnjeg ELOHIMA mnoštva što prestavlja jedninu onda ispričaj nam tu priču kako je i zašto je Svemogući ELOHIM mnoštva umro.
Navedi i po koji biblijski stih iz te tvoje biblije da podržavaš ono što govoriš da ti niko ne prigovori da si LAŽAN prorok ;)

Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
6
S obzirom da smo svi sazdani po Bozijoj blagodati a Bozija blagodat je uvek ista i neizmenjiva. Nju sacinjavaju je tri cinioca oni su, pravednost, ljubav i milost. Svi ovi principu Bozijih nacela su morali biti ispostovani, ali covek nije mogao nadoknaditi stetu koju je napravio i po Bozijoj pravednosti je trebao zauvek biti odbacen. Ali Bog po svojoj ljubavi i milosti otkupljuje coveka ispunjujuci princip svoje apsolutne pravednosti i sam svojom bozanskom zrtvom nadoknjadjuje ono sto covek sam ne moze da plati. To vam je opisano u jednom videu mislim da se zove "Dolazak antihrista "

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Apokec hoćeš li ikada postovati u okviru teme? Za vas JS "Zašto je umro Isus?"

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
67
JS ti je stalno u ustima a?