Jure
Evolucija je veliki kamen spoticanja samim naucnicima,a ne teolozima.
Naucnici sve ono sto su do sada otkrili ,ide u prilog Bibliji,a ne teoriji evolucije.
Sama gradja od celije pa do DNK,je toliko slozena,da i sami naucnici priznaju:"da nije ovolikih predrasuda prema Bibliji,odavno bi se teorija evolucije odbacila kao velika glupost"
Evo primer iz 2009
Profesor Njujorskog univerziteta,Robert Sapiro ne veruje da je zivot Stvoren.On veruje u evoluciju.Ali ,citaj dalje.
Godine 2009 naucnici sa engleskog univerziteta mancester objavili su da su u svojoj laboratoriji uspeli da dobiju neke NUKLEOTIDE!!!
Medjutim govoreci o metodama koje su koristili ,profesor sapiro kaze.One niposto ne udovoljavaju mojim kriterijumima za verodostojan put do RNK sveta.
Zasto sam naveo RNK i nukleotide.?
Iz prostog razloga jer postoje tvrdnje da je moguce da nastane sam od samog sebe.
Evolucionista Robert sapiro ,dodaje da je takva VEROVATNOCA toliko zanemarljiva da se odbacuje kao Nemogucom.
Ali kad smo vec kod vrsta ,u nasim DNK postoji odredjen broj HROMOZOMA koji odredjuje ko ce kojoj vrsti da pripadne.
Ovo je nesto najjednostavnije za objasnjenje.Nadalje da je evolucija zaista naucna i tacna,dan danas bi bilo vidljivo kako jedna vrsta prelazi iz jedne u drugu,postojala bi masa prelaznih vrsta,ali njih jednostavno nema,nema cak ni fosilnih ostataka,takvim prelaznim vrstama,a ono sto je pronadjeno moze stati u jedan mrtvacki kovceg i zakopati se u zemlju.I ono sto je pronadjeno em ga je malo,em su ogromna osporavanja o tome ciji su to delovi koske .
Zivot je veoma slozen,da bi se moglo banalizovati kako jedne vrste tako lako i jednostavno prelaze jedna u drugu.
Zato sam i naveo sliku svinje koja veoma lici na ovcu.Ipak je to samo SVINJA.Da li bi bilo normalno da neko kaze da je to prelazni oblik iz svinje u ovcu???