- Učlanjen(a)
- 22.12.2010
- Poruka
- 1.500
za rolmilana
o cemu zelis da ti pricam o religiji ili nauci?Sto se ne dohvatis teme koja ti je bliskija?
Ja ti pokazem sta su naucnici dobili ,a ti pokazes fotomontazu?
Jel se ti to sprdas naucnim otkricima,ili kome li vec?
Zar ti nije drago sto su naucnici uspeli da dobiju ovco-svinju?
Zar to nije super dokaz da ovca moze da se pretvori u svinju?
Seti se samo onih mutavija vinskih musica,pa darvinovih zeba...,sta fali ovim prelepim ovco svinjama?,zar nisu cakane?,imas i vunu i meso,a mozda mozes i da ih pomuzes,hahaha.
Ona tvoja fotomontaza ne pije vodu.Bolje da si postavio celo tele,kome su se izraelci klanjali nakog prelaska crvenog mora.
Ali ,ipak ti je slika zanimljiva,zbog krsta u obliku slova T.Takav krst sam video cak i na jednoj srpskoj freski.
o cemu zelis da ti pricam o religiji ili nauci?Sto se ne dohvatis teme koja ti je bliskija?
Ja ti pokazem sta su naucnici dobili ,a ti pokazes fotomontazu?
Jel se ti to sprdas naucnim otkricima,ili kome li vec?
Zar ti nije drago sto su naucnici uspeli da dobiju ovco-svinju?
Zar to nije super dokaz da ovca moze da se pretvori u svinju?
Seti se samo onih mutavija vinskih musica,pa darvinovih zeba...,sta fali ovim prelepim ovco svinjama?,zar nisu cakane?,imas i vunu i meso,a mozda mozes i da ih pomuzes,hahaha.
Ona tvoja fotomontaza ne pije vodu.Bolje da si postavio celo tele,kome su se izraelci klanjali nakog prelaska crvenog mora.
Ali ,ipak ti je slika zanimljiva,zbog krsta u obliku slova T.Takav krst sam video cak i na jednoj srpskoj freski.