zasto danas vise nema pravih dzentlmena?

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
44
To vi tako mislite jer ih ne vidite, pogled vam privlace kajle i dzipovi. U stvari i neznate sta su dzentlmeni. I u dzipu i sa kajlom ima dzentlmena. Istina, vrlo malo. A sto ih ne trazih tamo gde smo?

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
13
kao prvo, ne ubrajaj me u te devojke koje gledaju kajle i dzipove, ne spadam u njih, nismo sve takve :p
a drugo, trazila bih vas da znam gde ste, a i sto mi vas da trazimo, nadjite vi nas..

Član
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poruka
33
Ma ima nas ,devojke,samo nas život ponekad gurne u stranu..
Osobno smatram da je čovek ipak jednom uspeo da prevari Boga,za jedno obično ,pišljivo rebro Adam je dobio tako puno.
Svet bi bio tako užasno mesto da nije vas,Evine kćeri.
Zaslužile ste vi i više od džentlmena,na kraju krajeva vi nas i rađate,vi nas i volite ,vi ste nas stvorile...
Odnos muškaraca prema vama uvek može i mora biti bolji.
Hvala vam što postojite, i što više reći nego ŽIVELE ŽENE.

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Ne mozes sa njima, ne mozes bez njih... Najzalosnije je kad god ispadnem dzentlmen, ne dobijem ni hvala :/ Poznat izraz:"Dama sumnjivog morala" devojke ? :)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Na zalost..tesko ih je pronaci..mada, ne kazem da ih nema... Verovatno je tom njihovom iscezavanju doprinelo to sto su vremenom dzentlmeni shvatili da postoje devojke, zene oko kojih ne treba da se previse trude, pa je zbog toga, mali deo krivice i na zenama...:dntknw:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Zasto da se muskarac trudi oko zene koja ga ne ferma ni 2%...to nema veze sa dzentlmenima i damama...jednostavno danas, koliko sam ja primetio da momci koji su dzentlmeni obicno budu optuzeni da su matori, dosadni, nezanimljivi...

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
44
kao prvo, ne ubrajaj me u te devojke koje gledaju kajle i dzipove, ne spadam u njih, nismo sve takve :p
a drugo, trazila bih vas da znam gde ste, a i sto mi vas da trazimo, nadjite vi nas..
E, nisam te ni ubrojao ni svrstao, a da jesi takva ne bi ni zapocela ovu temu. A kao prvo: Kako neznas, pa svuda smo okolo! Jer
"Svi Gaskonjci nisu iz Gaskonje.
Ima nas, gospo sirom celog sveta,
sto pisu pesme, ljube, jasu konje,
puna je zemlja gaskonjskih kadeta.
No, ja sam jedan, retkost medju njima.
Ne isticem se rado i sada, evo,
da ritam bude srocniji, i rime,
ustupam mesto onom sto je pev'o
Roksani nekad..."
Bez brige, tvoj dzentlmen ce tebe naci.

Natrag