- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Vidjesmo iz svega prethodnoga ovdje kako EGWisti za svoje "istine" kao svjedoke dovode nabesramnije i patološke lažove, ali važno je uočiti da se i oni sami, pored "pozivanja svjedoka lažova", koriste drskim i bezočnim lažima. Evo vam tipični primjer dolje.
"Ljudska zloćo', zašto ovako bezočno lažeš? Citiraj, gdje sam ja napisao i ustvrdio da novozavjetne spise nisu pisali apostoli. Kako te nije sram ovako bezočno lagati i klevetati?
Po Stvarnoslapu Hriscani cetiri veka nisu imali bibliju, niti su znali ista o Isusu, i sta je on ucio i radio.
Onda apostoli lazu kada kazu da su ovi bili iskreniji od onih sto zive u Solunu, i da svaki dan istrazivahu po pismu je li to tako.
Oni zaista veruju to. Apostol Pavle nije ništa pisao, Petar nije ništa pisao, nego je samo propovedao. A kasnije učitelji crkve zapisali u IV veku. To je ono što se veruje.
"Ljudska zloćo', zašto ovako bezočno lažeš? Citiraj, gdje sam ja napisao i ustvrdio da novozavjetne spise nisu pisali apostoli. Kako te nije sram ovako bezočno lagati i klevetati?