Ukoliko imate malo slobodnog vremena i zelite da pojacate svoju zaradau, mozete to ostvariti registracijom na sajt .....
3. Igranjem igre na srecu ($0.10, $0.25, $0.50, $1.00, $2.50 i $5.00) svakog dana dobijate po 25 sansi da dobijete jednu od ovih nagrada, tako sto cete u kvadratu 30x20 kliknuti 25 polja koje zelite(jedno po jedno) i posle 10 sekundi saznacete da li ste osvojili i koliko
I to nije sve. Posto sam vec dugo na ovom sajtu, i za 2 godine sam sa nesto vise od 50 refferala koji su se uclanili preko mene zaradio preko $1000, zelim pomoci i drugima. Evo kako. Svakog meseca ce po troje od mojih referala dobiti od mene $1 na svoj alertpay racun. Potrebno je da se registrujete i budete aktivni. Posle registracije mi se javite porukom kako bih znao da ste se vi registrovali preko mene tako sto cete mi reci ime koje ste koristili pri registraciji, a na kraju svakog meseca, one koje budem odabrao kontaktiracu kako bih znao na koji racun da posaljem nagradu. I to ni je sve. Ukoliko primetim da ste aktivni i da uclanjujete druge ljude preko sebe, kao nagradu za trud(a ujedno i pomoc da se moja mreza prosiri) dobicete besplatni upgrade za godinu dana i tako duplirati sve svoje prihode i sanse za osvajanje nagrade u nagradnoj igri u narednih godinu dana.
Ne zelim da kritikujem ili da nekog napada niti ikoga osudjujem ko se reklamirara na ovom sajtu ali mi se ovo cini kao tesko navlacenje. U pocetku nisam hteo da reagujem ali ovo stvarno prevazilazi sve granice.
Prvo pises poruku za porukom a ne editujuci staru ako imas nesto da dodas.
Drugo, i zdvojio sam samo par stvari od tvog celog referata. Pod tackom 3 objasnjavas kako se moze dobiti na igri na srecu (i moze, slaze se) ali ako imas vec preko 50 refova pa onda bi zasigueno uzeo i premium (koji tako olako obecavas) a onda bi takodje naveo da imas 50 sansi sa po 5 sec.
Dalje navodis da ces nagraditi samo tri od ko zna koliko prijavljenih tako da postoji sansa da nikom nedas taj 1$ jer oni to nikad i nece moci da otkriju ali ti je dobra fora da ih navuces sto vise. A onda u daljem textu stoji da ces im cak pokloniti i upgrade od 17$. Ovamo sktraris sa nagradama od 1$ a poklanjas nadogradnje od 17$, hmmm.....
A na stranu sto se deklarise kao korisnik doticnog sajta vec dve godine i zgrnute gomile para, a ovamo si aktivno poceo da se reklamiras po svim pa i ovom sajtu od pre par meseci. I to se ne zove reklamiranje nego bombardovanje. Ako imas nesto da kazes, pustis jedan post i OK a ne od 10 posta na jednoj stani da polovina bude tvoja.
Ovo je i dalje dobronamerna kritika a ti je shvati kako hoces, ali samo verujem da ljudi trebaju da imaju uvid u neke cinjenice.
P.S.
Samo da dodam, pod tackom 4 si naveo:
"4. Uclanjivanjem svoji prijatelja preko vas, dobijate deo njihove zarade."
Ne dobijas deo njihove zarade, to bi trebao da znas, vec dobijas postotak od samog sajta a njihova zarada se ne smanjuje. A ako si mislio na 2$ svaki put kada neko kupi upgrade to je druga stvar, ali opet i to ne uzimas od njih vec te nagrajuje sam sajt.