Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
2
Nemam 10 postova pa nemogu da ti posaljem PM , ali ti mozes mni da posaljes blize objasnjenje uvezi ovoga .Uplodovao sam na Hotfile neke programe ali sta dalje?

Član
Učlanjen(a)
09.01.2011
Poruka
24
ides na suport u donjem desnom uglu izmecu faq i twitter...
kliknes suport-open ticet-payment suport- i tu zatrazis isplatu,..sire objasnjenje imas na njihovom forumu

mada,ja mislim da je vcbux postao scam, isplatu sam trazila 23.4 i do sad nista,,,

Član
Učlanjen(a)
12.03.2011
Poruka
10
junky01, zatrazila sam isplatu na BuxU2 pre nekih 8 dana, tek od danas pise status paid ali kada odem na AlertPay nema uplate, ne znam o cemu se radi? Sajt je promenio pravila i ja bih ulozila u upgrade samo sto nude dve opcije AlertPay i PayPal, a ja na AlertPay-u nemam dovoljno, imam na Account balance, mogu da prebacim na Purchase za referale( ranije nisam bila zadovoljna njihovim klikanjem, ne znam kako je sada) ali ja bih ipak htela Upgrade? Ne mogu prebaciti na Alert Pay jer je sada min 50$. Da li je to neizvodljivo jer nemam trenutno na AlertPay-u dovoljno? Nadam se da si razumeo moje pitanje...

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
157
Da, ukapirao sam sta te muci. Sto se tice isplata ako ti je nisu do sada isplatili mislim da su ti je vratili natrag stim sto su ti duplirali iznos. Ipak im posalji jedan Support Ticket da razjasnite stvari. Za upgrade ti ipak ostaju samo opcije spoljnog investiranja, mada ih mozes pitati hoce li ti dozvoliti odnosno oni da ti odrade upgrade sa tvog balansa.
Odgovor od njih je do sada stizao u relativno kratkom vremenskom roku.

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
22
@Asim94, registrovala sam se preko tebe na BuxU2, kolika je isplata po kliku, posto nemam nijednog referala koliko dugo trebam cekati do prve isplate?
I da, ako ko zna, da li je moguce transaktovati novac sa AlertPay-a na Paypal, i da li je moguce kupovati nesto na ebay-u sa novcem zaradjenim na ovim sajtovima (PTC), a taj novac se nalazi na mom Paypal account-u? :)
Hvala unaprijed!

Član
Učlanjen(a)
30.04.2011
Poruka
5
Pozdrav svima
Evo isplate sa megabux-a
Potvrda da sajt nije scam, instant isplata

Ko zeli da se registruje MEGAbux - Homepage

001%20-%20Megabux%20B.JPG

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
29
Koliko sam ja shvatio ovaj PCT biznis sve se svodi na piramidu. Lik iznajmi sajt na 6 meseci, placa dok se ljudi ne naloze na investiranje i kad bude najinteresantnije oni pokupe lovu koja je ostala i otvaraju novi sajt. Retki su oni koji "opstanu". Jedino tamo gde se reklama placa 0.001$ gde idu na procenat od reklama.

Zato treba juriti nove sajtove, ne ulagati ili ulagati minimalno i uzeti sta vam se pruzi.

Član
Učlanjen(a)
07.10.2009
Poruka
73
FoxBux

Eh ovako bio sam izrađen od ovog site znači nakupio onoliko koliko je potrebno za isplatu i sve propalo. Međutim s novim ADMINOm izgleda ponovo se sve popravilo tako da sam dobio prvu isplatu od FOX Bux- a. U prilogu šaljem dokaz kao i link a registraciju. Sretno svima uglavnom sajt ponovo isplačuje. I jedna napomena izgleda da mora biti malo iznad onog minimuma 1,05 $ ali placa ev ja sam isplačen

Link za registraciju

Kod:
[URL="https://www.fox-bux.com/?ref=ciblicibni"]www.foxbux.com[/URL]

Dokaz

Kod:
[URL="http://imagetwist.com/87wj1m4bdr15/foxbux_proof.jpg.html"]Dokaz[/URL]

Natrag