Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
14.01.2010
Poruka
65
@Asim94, registrovala sam se preko tebe na BuxU2, kolika je isplata po kliku, posto nemam nijednog referala koliko dugo trebam cekati do prve isplate?
I da, ako ko zna, da li je moguce transaktovati novac sa AlertPay-a na Paypal, i da li je moguce kupovati nesto na ebay-u sa novcem zaradjenim na ovim sajtovima (PTC), a taj novac se nalazi na mom Paypal account-u? :)
Hvala unaprijed!

Koliko ja znam, novac se ne moze prebacivati sa alertpay-a na paypal ni obrnuto. A mislim da se moze kupovati na ebay-u, ako prihvata paypal ili moras namestiti paypal karticu.
POZZZ!!

Član
Učlanjen(a)
07.10.2009
Poruka
73
moguće je imaju sajtovi za prenos novca s jednog procesora na drugi ukacas mail s jednog racuna na mail drugog koji je na drugom procesoru ili broj računa zavisi sta koristis alertpay moneybookers libertyreserve itd itd i izvrsis prenos. Ali jedna napomena vecina tih sajtova uzima 10% od izbosa koji zlis prebaciti pa ako ti odgovoara odradis to. Ali mozda ti je bolje direktno navac ubacivati na paypal jer vecia podrava i njega i tkao nemas problem s prenosom.

evo dole link stranice na kojoj mozes izvrsiti prenos

1
2
3
4
5

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.04.2011
Poruka
5
Dali neko od vas moze da mi objasni na easyhits4u kad imam 1000 pregledanih stranica dali mi se automatski prebacuje u 0.30$. Od skoro sam poceo da koristim ovaj sajt pa mi nije jasno. Hvala

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Dali neko od vas moze da mi objasni na easyhits4u kad imam 1000 pregledanih stranica dali mi se automatski prebacuje u 0.30$. Od skoro sam poceo da koristim ovaj sajt pa mi nije jasno. Hvala

Kada imas 1000 pregledanih stranica imas 0,3$ na racunu i onda mozes da zatrazis isplatu, ali za alertpay minimalno za isplatu je 1$ tako da moras jos da "surfujes".

Član
Učlanjen(a)
29.11.2010
Poruka
16
Pozdrav narode, evo mene opet ali sad bez stomaka i sa sa malim Nidzom u krilu :D evo posto nisam dugo kliktala pogledajte moj sajt KesDetektiv - HOME i predlozite mi sajtove koji placaju a nema ih tamo i reg cu se kao vas referal :D samo nemojte one aurora dajte nesto sto malo manje vremena zahteva posto mali Nidza trazi puno paznje :p evo i njegove stranice na fejsu :D Nikola Starcevic | Facebook

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
157
Extra, mozemo isti dan da slavimo rodjendan...
Malo teze za snalazenje posto u nekom trenutku prijavljuje da su radovi u toku...
pusti na PP sta imas pa da vidimo sta ti je jos aktivno.
Pozzz

P.S.
Dobro dosla nazad na sajt:acute:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
69
BidAnswer plaća svojim korisnicima da odgovore na pitanja i daju savete. Možda je ovo za nekog prilika, pozdrav...

Član
Učlanjen(a)
14.01.2010
Poruka
65
Da li neko zna kako izvrsiti cash-out na BUXP? Da li treba da se salje support?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2011
Poruka
124
Mozel pojasnjenje .....Ako kupimo advertise npr(5000klikova za 9$ na npr getbuxtoday) da li mi dobijamo lovu sto neko klika????

Natrag