Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
Da, ako sam klikćeš, apsolutno si upravu.Ali pošto niko skoro ne radi sam, ima bar nekoliko direktnih i rentanih referala, brojke su drugačije.
I da, ja sam kupio, upgrade, na onbux, i isplatilo mi se već za 15 dana, i kao što se može vidjeti po mojim isplatama, konstanto zarađujem bez ulaganja, samo od referala.
Za razliku od MLM sistema, u PTC sistemima znaš na čemu si, i nikoga ne moraš navlačiti da radi i da se učlanjuje u GDI sistem.
90% onih koji rade online, a samo su obični korisnici sa prosječnim znanjem o računarima, radi na pTC sistemima,a od preostlih 10%, 8% radi sa google adsense, i tek mizernih 2% sa MLM, što je dokaz o tome koliko se MLM isplati, ali opet svako svog konja hvali.
Srećno tebi sa zaradom, samo nemoj navlačiti ljude, piši kako jeste.
Ipak sam duže od tebe ovdje, i smatram da imam pravo što ti ovo pišem, jer kao što vidiš, moje reči su potkovane dokazima.
 
Član
Učlanjen(a)
07.05.2010
Poruka
11
Nemam ja koga da navlačim ili zavlačim, reci ti meni koliko si dugo član tih PTC sistema,
i koliko si platio upgrade i za koje je to vreme
 
Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
Radim već godinu dana, i zaradio sam solidno...Nisam se obogatio :)
A što se tiče onbux, kupio upgrade pre mjesec dana, 15.11.2010, platio 65$, i sada pogledaj moje isplate, do sada isplatio 311$ na istog u navedenom periodu.
Pa onda reci da se ne isplati, a klikćem 3-4 min svaki dan, i kraj priče.
 
Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
22
Član
Učlanjen(a)
07.10.2009
Poruka
73
Bux-Matrix dokaz o isplati



Uploaded with ImageShack.us

Naravno ako neko zeli preko mene evo dole linka

Kod:
[URL="http://bux-matrix.com/splash.php?r=ciblicibni"]http://bux-matrix.com[/URL]

Dodato posle 13 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Imam problem
Ili forum ne funkcioniše baš najbole kod bux-matrixa ili je do mene. Hoću da ostavim dokaz o isplati ali tamo nikako ne moze jednostavno prazna površina ništa. Zna li ko sta po pitanju ovoga. Unaprijed hvala sve najbolje



Ao se nekome desi slučaj kao kod mene da ne može ostaviti dokaz na b-matrixu instalirajte mozillu i onda je ok do tada ja nisam mogao preko chroma i IE ništa. Et sretno svima sa klikanjem ;)
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top