E ovako da vam odmah kazem da se na ptcin.com ne isplati, veoma malo daju, 0.002$ po svom kliku a o ref da ne pricam, mnogo malo... ja imam oko 60 svojih klika a dobio samo 0.13$(za evo 6-7 dana), jadno zar ne, a dosta vremena ulozio naspram drugih... Ja cu tamo odustati, hoce neko nalog sa 0.13$... a isplata je na 2$, pa ko ima dosta vremena, stici ce do kinte
ahhaha, smesno zaista...
E sad da predjem na nekoliko pitanja za sve Vas:
1.Na fastandfreebux.com mi ne ide lose zarada, super je, nego koliko ona moze max ref? i da li pri isplati, tj kad hocu da prebacim novac na AP, jel mi skidaju nesta?
2.clixsense.com sta se desava sovim sajtom, nikad nemam ADS, za ovih 6 dana,jadnih 0.04$... sta se desava s ovim, da odustajem od njega? Ima neko iskustva s ovim sajtom?
3.Jel koristi neko infinitybux(danas sam se reg,nije los) i cashviews, on je jako slab(svoj klik 0.003$),jel koristi neko njega, iskustva da cujem? Jel daje on kintu kad se neko reg preko mog ref-a, ako DA, koliko? pise 2.5$???
4.incrasebux ne radi vise, odose mi odatle pare, ili se vraca ceo sajt kako je bio, da li se uredjuje??
5.Jel na neobux-u mogu da zovem ljude tek posle 1 meseca, posto mi pre toga nista ne doprinose, jel?
6. Ovaj nije los
Icybux - the only PTC you will ever need - Homepage ... Meni bas odgovara, dobar je... Sta Vi mislite imao neko iskustva?
Ko zna nesta od ovoga nek pise pod tim brojem odgovor... Da mi se razjasni
Pozdrav i Hvala unapred na odgovoru...