A zasto mislis da neko ne moze uclaniti 5, 10, 20 osoba, pa i kasnije dobiti u mrezi 500 ili vise ljudi?
KO NE RADI I NE TRUDI SE, TAJ NECE NI JEDNOG UCLANITI! Da se razumemo!
I jos jedna stvar.. ...Nikog ja ne navlacim, postoje dokazi da je sve korektno, postoji mogucnost da svako zaradi, isto tako postoje i kriticari koji ce pricati prazne price, a isto tako i postoje ljudi koji to nece slusati!
Normalno je da nece uspeti onaj ko samo sedi i ceka da dobije clanove od onog iznad itd.. To je nadam se svima jasno?!
I niko ne mase 10 000$ isper nekog i navlaci ga kako ce to zaradjivati.. Ko shvati ovo kao posao, i posveti se tome, taj ce i zaraditi!
Ja sam skroman i meni je dovoljno i onih 50$ kada uclanim dvojicu i kada mi se isplate sledece srede, i malo po malo!
A to da se ne moze pronaci 2, 3 pa i 20, 30 osoba da se uclane, to je samo prazna prica!
Reklamiras posao svuda, napravis svoj sajt sa licnim domenom, istampas flajere, plakate itd itd, i neko ce se uclaniti, normalno.. Zapravo mene i ne zanima da li je to moguce ili ne, zato sto sam ja osetio na svojoj kozi da je to i te kako moguce i drzim se ove kompanije.. Ko samo prica i ne veruje ni u sta, taj nece imati ni 10 ljudi, a ja cu raditi, truditi se, pa ako da Bog i docekacu to sa 1000 i vise clanova, jer se matrix puni forsirano..
I samo nesto da kazem.. Nikog ne navlacim ja, sve sto zelim sebi zelim i drugima, svakog pomazem maximalno koliko mogu ko zeli da radi, ne delim ljude na ove ili one, zivim svoj zivot i gledam samo sebe!
isto tako i ne slusam ljude koji kazu da nesto ne moze biti ucinjeno, jer ko to radi taj zivi po tudjim misljenjima!
A sto se tice kompanije, tu NI JEDAN dokaz ne postoji da nekog nisu isplatili, samo postoje PRAZNE price onih koji NE ZNAJU!
Ko radi, imace!
P.S. Cenim tvoje misljenje, ni malo se ne ljutim niti me dodiruje ovo.. Drago mi je sto se interesujes za ovo, makar kao kriticar.. Veliki pozdrav druze!