Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
32
Eto toliko dosta je bilo od shbux-a, vec je na prodaju pa dosta je radio sad kad dodje novi admin videcemo kako ce da radi dal ce da budu isplate stalne.:)

Kod:
From:
[B]Shbux.com[/B]
              To:
[B]All members[/B]
                              Date:
[B]Today, 21:57[/B]

[I]Hello,Good shbux is for sale,if anyone is  interested
contact by e-mail shbuxaccount@gmail.com and make your offer.[/I]
To je upravo ono sto sam vam pricao. Prospu vam foru sa upgrade-om, pokupe pare i onda gase ili prodaju. Ko ce sad da vam plati za ono sto ste ulozili.. novi admini? Aha kako da ne..

Shbux sam od prvog dana znao da je prevara, samo jos cekam da brzibrzi16 prizna da sam bio u pravu i da vam se bar izvine sto ga je ovdje reklamirao kao pouzdanog :)

Član
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
Hello people I'm the new admin shbux,and this site is a real disorder
admin has made many offers on shbux, I do not know how this site's standing yet
now I understand why the admin to sell this site and the bomb was in my hands
I do not know what I can do here to help soon more information and other header and banner
new alertpay account that the alertpay account our old admin has no more funds so if someone tries to enter alertpay dispute will not receive your money back.
---------------------------------------

ufff pa ne mogu verovati...

za one kiji ne razumeju eng.: nista posebno ne morate traziti recnik nije ohrabrujuce, novi admin kuka da ga prethodni prevario i sve ce se sveti na to - kao sad ni jedan nemaju para, a sve nase upgrade "pojeovuk magarca" haha ma kakav vuk - magarci nas odradili... sad nas mole da klikamo jos 5-7 dana (citaj 15 dana) pa cemo jednog dana primetiti kako sajt vise nije dostupan.

ja cu klikati jos narednih 10 dana i nadam se da ce ipak sve biti ok, nisam ni blizu izvukao ulozene novce, a najgore mi zbog mojih ref...

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
samo da mi isplate ovih mojih bednih 2$ i necu vise da klikcem tamo kad je prevara.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
Vidjećemo šta će da bude.
A ti LuckyLo baci pogled na moju stranicu koju stavljam u svaki post pa pročitaj malo šta sam napisao.
I sam sam rekao u jednom od prethodnih postova da je pitanje koliko će traja ti i da e PTC industrija varljiva.
Kada sam dobio 2x isplatu tek onda sam postavio ovdje.A za dalje niko nije odgovoran.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2010
Poruka
29
Evo jedan PTC sajt koji pratim već neko vrijeme.
Admin je isti kao na SHBUX.
Za sada plaćaju uredno i instantno.Svakako preporuka da se registrujete.
Pored Neobux i ShBuxa i ovaj sajt dosta obećava.

Registracija ---> leaderbux.com - THE REALITY IN PTC FOR YOU EVER!

Registracija ---> Shbux.com - Click. View. Earn money.

Registracija ---> NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services

Sve inf. na:

Make Money Online, Internet Zarada Provjereno

P.S.
Mali dodatak za LeaderBux.
Upgrade je 5$, što je povoljno.
Isplate su INSTANT.
Refferal preko kojeg sam se ja registrovao je već dobio 4 instant isplate.
Minimum za isplatu na upgrade acc je 3$.
Solidan broj linkova.
Preporuka da se registrujete.

leaderbux.com - THE REALITY IN PTC FOR YOU EVER!

Ja se ne bih vise drzao sajtova hostovanih na BuxHost.com a jos tome dodajem da je bivsi admin shbux-a sada admin leaderbux-a i ko zna da li ce biti isto i sa njim.

Zato preporucujem da se registrujete na PTC sajtovima koji imaju radni staz 2+ godine rada, da imaju unikatno profesinalan izgled a ne kao "neki" i po mogucnosti da imaju instantne ipslate, ovaj opis najbolje opisuje Neobux

Registracija --> NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services<--

Član
Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
17
Jeli itko dobio isplatu sa gagabuxa u zadnjih 15 dana? Ja sam zatržio isplatu 24.5. i još ništa? i prošli put sam mnogo čekao no ovaj put imam dojam da isplatu neću nikad ni vidjeti.

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
34
I ja zatrazio isplatu od 20$ 27.05 + sam Silver Member i jos mi nisu isplatili...

Natrag