Zahtevi za Avatar | Signature | Userbar !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
76
E tebra, hocu i ja neki avatar, ali neshto u gengsta fazonu, mozes li da napravish nesh??

Član
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poruka
436
ZBOG IZBRISANIH MAILOVA, NE ZNAM TACHNO KO SHTA ZELI OD AVATARA/SIGNATURA/USERBAROVA!

Molim vas da mi se javite OPET sa zeljenim zahtevima, poshto sam sada u mogucnosti da ispunim iste.

Pozdrav svima i IZVINITE zbog ove neprilagodnosti!

Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
Ja bih (ako si voljan) da mi uradiš logo za hokejaški tim 21Popeyes + reserves, kao i 2 dresa - domaći i gostujući. Razlog - imam poverenja u tebe da ćeš napraviti lepše nego što sam ja napravio. A moram da imam lepe dresove i logo kako bi ljudi sa PPM-a zevali u naše srpske klubove. Malo da dignemo rejting državi :) A Boga mi i da privučemo malo naše ljude tamo.
Sve u svemu, nadam se da će biti sve ok. Šaljem ti na e-mail, podloge i neke slike.

Član
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poruka
436
Shalji :) I objasni detaljno shta podrazumesh pod Dresove, tj kako da ih napravim.
I 21Popeyes + Reserves, jel bukvalno tako? :)

Sve ovo mi pusti na PP :D:D:D

Član
Učlanjen(a)
06.05.2009
Poruka
3
mozete da mi narezite jedan avatar,sa del pierom slikom,i da pisite albert tu...i del piero tako nesto vi znate bolje...hvala

Član
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poruka
436
2ex1yy0.jpg

Ubacicu ti kao avatar da znash albert, pa ako ti se ne svidja obrati se ovde, da kazesh tachno shta zelish.

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Student je dobre volje

• Zahtev mogu da podnesu korisnici foruma koji imaju PREKO 50 posta, u suprotnom ignorisacu mailove.

ali vidim da je Student dobre volje,

Član
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poruka
436
Pa kad niko nema preko 50 posta, osim popaya, ali to je poseban sluchaj :)
To necu javno da prikazujem, jer se i ne tiche bash foruma, a ostali... "E ocu avatar" pa ae :\ -.-

Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
imam preko 50 ? fino, nisam ni gledao :)
ipak je korisno kad jedan dan poludis i napravis 30 postova :)))

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag