• Pravio bih vam Avatare, Potpise, ili Userbarove kao donacija ovom forumu i, naravno, svim korisnicima.
• Postoje neka pravila koja bih istakao, koja ce se dopunjivati po potrebi.
• Molim vas da procitate sve u vezi onoga sto zelite, da ne bi bilo zabuna, ujedno cete i vama olaksati stvaranje ideje, i meni da odradim dotichnu sliku.
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜« PRAVILA »˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
1. Zahtev se shalje na mail:
Subject:
Serbian Forum - Zahtev za Avatar/Signature/Userbar
- Zahtev mogu da podnesu korisnici foruma koji imaju PREKO 50 posta, u suprotnom ignorisacu mailove.
- Zahtev mora da se podnese popunjavajuci SVE stavke makar jednom rechenicom.
-
Primer: Zahtev tipa "Hocu da mi napravish ekstra signature!"
-
- Ne obracam paznju na ovakve zahteve kao gore navedene!
2. Avatari:
- Maksimalna velicina avatara je 150x150 pixela.
- Moze da sadrzi maksimalno dva reda texta.
- Za avatar mi je potrebna slika/slike ili barem ideja, primer nekog drugog avatara.
- Treba specificirati boje, koja da dominira, koja da bude u pozadini. *(u slucaju da ne zelite transparentnu[providnu] pozadinu).
- U slucaju da vam se ne svidja kako sam napravio, imajte strpljenja, sve se moze u doradu (ipak ja ovo radim u slobodno vreme, i dobrovoljno).
3. Signature: (Potpisi)
- Maksimalna velicina avatara je 400x150 pixela.
- Moze da sadrzi maksimalno tri reda texta.
- Za signature mi je potrebna slika/slike i primer nekog drugog signatura.
- Treba specificirati boje, koja da dominira, koja da bude u pozadini. *(u slucaju da ne zelite transparentnu[providnu] pozadinu).
- Treba specifirati zeljeni efekat na slici, u kom stilu treba da se odradi, a ako ne znate kako da objasnite... Slika govori 1000 reci.
- U slucaju da vam se ne svidja kako sam napravio, imajte strpljenja, sve se moze u doradu (ipak ja ovo radim u slobodno vreme, i dobrovoljno).
4. Userbar:
- Standardna velicina userbara je 350x19 pixela.
- Moze da sadrzi maksimalno jedan red texta.
- Za userbar mi je potrebna slika ili barem ideja, ili navesti chega ste "FAN" poshto se userbarovi uglavnom za to koriste.
- Treba specificirati boje, koja da dominira, koja da bude u pozadini.
I na kraju... Ko je prochitao do ovde sve i zeli neshto od navedenog, neka se javi na mail u stavci 1.
[THINK]Prijatno [/THINK]
NAJPRAVILNIJE POPUNJEN ZAHTEV IZGLEDA OVAKO:
Pozdrav Prijatelju,
Posto imam preko 50 posta mislim da ispunjavam uslov za izradu avatara.
Moje korisnicko ime je (vas nick)
Evo da stavim zahtev za Avatar:
* Velichina - Maksimalna.
* Slika - Default foruma.
* Text - Umesto SF na slici da se promeni nekako u sliku Che Guevare koja je trenutno moj avatar u attachmentu je slicica.
* Boje - Pozadina standardna a dijagonalno da provejavaju boje srpske zastave dijagonalno.
Userbar:
* velicina maximalna
* sve ostalo kao nas logo foruma
* pozadina tamno siva a ostalo recimo narandzasto
Signature:
* srednja velicina
* tekst u dva reda, na slovu T u reči astra u gornjem delu da se pojavljuje treptaj zvezde.
Per aspera ad astra.
Trnovit je put do zvezda.
* pozadina tamno plavo sa izmaglicom, kao mlečni put
Unapred se zahvaljujem
U sluchaju da se niko ne javi, niti na ovu temu, niti na mail, akcije sa automatski gasi posle 10 dana.
Poslednja izmena: