Zabranjivanje propoivijednja evandjelja

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
977
Dok vi trabunjato o teoloskim stvarima, u svijetu se donose zakoni. Tako je u Bundestagu u Njemackoj donesen zakon da voda nije pravo covjeka, sto znaci od sada ce velike korporacije moci kupovati vodu gdje stignu. Ili nedavni zakon koji je usvojen u Kanadi, legaliziran je spolni odnos sa zivotinjama. Ali jedan itekako vazan donesen je nedavno u Rusiji i trebalo bi da stupi uskoro. Koliko god Putin izgleda da se bori protiv novog svjetskog poretka, svi su oni isti igraci.

Naprimjer, on je zabranio GMO hranu u Rusiji, tamo necete vidjeti gay parade, tradicionalna obitelj je nesto sveto. Isto tako nedavno je internetom kruzio clanak, kako je Putin istjerao dinastiju Rotschild iz Rusije. Covjek bi i pomislio, kao i ja malo, vidi stvarno. Ali nesto tu ne stima, poznata mi je slika Putina i Berlusconija, kako pokazuju jarca (rukama) sto govore kojem bogu sluze, iako Putina cesto mozete vidjeti u pravoslavnoj crkvi kako ljubi popove i ikone.

Ali ovaj zakon da se evandjelje ne smije vise propovijedati bez dozvole svecenika, kao i da se ne smiju sastajati krscani po kucnim crkvama i moliti - zamalo je ravan onim koje su imperatori uveli. Znaci nova svjetska religija smije raditi sto zeli, dok su biblijski krscani ili fundamentalisti, koji vejruju literarnom tumacenje Biblije marginizirani. Ustvari jos malo pa ce se tretirati kao teroristi, kao sto je i rekao papa Franjo nedavno. Naravno Biblija je i prorekla da ce se kraljevi ujdediniti i zajedno sa novom svjetskom religijom progoniti vjerne. Dobro je rekao Alberto, jezuiti kao ratuju jedan protiv drugog, a u stvari zajedno rade. Tako izgleda da Putin i Zapad ratuju, ali u stvari zajedno rade. Vec danima kruze tekstovi o tome kako vojske zapada stalno idu na granicu sa Rusijom, kao i vojne vjezebe koje isti provode, kao i Putin koji stalno spominje treci svjetski rat. Svi su oni iluminati i rade protiv ljudi, a pogotovo protiv biblisjkog krscanstva.

Iako internetom kruze slicni tekstovi, ja cu postaviti ovaj sa portala "novi zivot"

Ruski predsjednik Vladimir Putin ovih dana je potpisao zakonsku mjeru kojom će se kažnjavati svaka vrste vjerske aktivnosti izvan crkvene zgrade, a neki ovo nazivaju jednim od najrestriktivnijih poteza ruske vlade nakon raspada Sovjetskog Saveza.

“Ova nova situacija podsjeća na Sovjetski Savez 1929. Tada je ispovijedanje vjere bilo dopušteno samo u crkvi”, rekao je predsjednik Velike komisije za medije, prenosiBreitbart News. “Praktički govoreći, vratili smo se u istu situaciju. Antiteroristički zakoni su najstroži zakoni u post-sovjetskoj povijesti.”

Zakon, koji je trebao biti namijenjen zaštiti od terorizma i ekstremizma, je potvrdio i gornji dom ruskog parlamenta. Taj potez zabranjuje propovijedanje vjere na svim mjestima koje vlada ne smatra mjestima štovanja.


Charisma News javlja kako se tisuće kršćana ruskih crkvi ujedinjeni u molitvi i postu protiv provođenja ove mjere.

Prema zakonu, stranim misionarima neće biti dopušteno govoriti u crkvama, osim ako nemaju dozvolu od ruskih vlasti; svaka vrsta diskusije o Bogu s nevjernicima će biti kažnjiva; a niti jedna vjerska aktivnost u domovima neće biti dozvoljena.


Svaki propovjednik stariji od 14 godina će biti progonjen, a svi građani će morati prijaviti sve vjerske aktivnosti ruskim vlastima, ili će snositi kaznene posljedice.

Haukka poziva kršćane diljem svijeta da se pridruže u molitvi zajedno s ruskim crkvama koji se suočavaju s teškim vremenima.

http://www.novizivot.net/2016/07/13/vladimir-putin-zabranjuje-propovijedanje-evandelja/
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
U vreme kada nastupi antihristovo javno delovanje, i postigne se potpuno Ekumensko ujeduinjenje, tada ce pravi Hriscani biti proglaseni za najvece ekstremiste, jer nece zeleti da prihvate zakone koji ce proisteci iz takvog ujedinjenja i poklonjenja sveta antihristu.
Novi srednji vek je na pomolu ''ALI KO PRETRPI DO KRAJA BLAGO NJEMU'' kaze Hristos.

Ipak, Bog ce zastititi svoj narod, i nece dopustiti njegovo globalno stradanje, vec ce se proslaviti kroz njega, tako da ce papisti postati pravi Hriscani gledajuci otvoorenim ocima ispoljavanje Bozje sile i slave... Amin.
 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Dok vi trabunjato

Mi ne koristimo vaša sredstva komunikacije.
Izvinite jeste li vi politička ili verska družina?
Čuvajte se onih lažnjaka nekih jelenaša koji trče za vešticom i lažnim učiteljima lažući da je dan Pedesetnice žig zveri i da je kontinent prorok te da isti diže zakon o nedelji iako piše da to čini ČOVEK BEZAKONJA ma šta njih briga za Božju reč to je veliki stočni fond koji se hvali ispašom i dugim vremenom eksploatacije.
Znanja tamo NEĆETE naći već će vam uzimati novac u maksimalnoj količini jer šta će stoki pare...naravno da im treba trava a novac uzimaju pametne čike smrznutih ruku.
Kainose čuvaj se od tih šarlatana bežeći u širokom luku od zmijskog poroda koji gledaju na svoju odeću kao grobovi okrečeni.
Ti si RAZUMAN čovek zato beži iz te jame.Možda ni ti nisi kršten kao onaj glumac priučeni čekalac Triper i to ti je olakšavajuća okolnost da im zatvoriš vrata i poželiš farmi LAKU NOĆ.
 
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
977
Pusti sada to...ja kad sam vidio report i da me je taramana citirao, mislio sam da se dotakao nekih od zakona koje sam naveo, a on opet po starom o vestici. Kako god i ti da si u Rusiji, i tebe bi se zakon ticao - ak bi propovijedal strpali bi te u cuzu, i tako bi trpio za Krista....zaboravio bi ti vesticu brzo...
 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Pusti sada to...ja kad sam vidio report i da me je taramana citirao, mislio sam da se dotakao nekih od zakona koje sam naveo, a on opet po starom o vestici. Kako god i ti da si u Rusiji, i tebe bi se zakon ticao - ak bi propovijedal strpali bi te u cuzu, i tako bi trpio za Krista....zaboravio bi ti vesticu brzo...

Nemaš se ti šta plašiti oni HRIŠĆANIMA brane nigde nisam pročitao da je masonima zabranjeno delovanje niti komunikacija sa Orionom zato se nemaš čega plašiti jer vi ne propovedate Hrista već ZAKON a to se sviđa Putinu (mom miljeniku) jedino vam neće biti zgodno što baš nije naklonjen LGBT pa se tu moraš paziti jer on zna da su Adv.poznati kako bi Triper rekao ,,ubode ga gde treba,, ti apsolutno nemaš šta da se brineš ali ona STOKA on ima.

Pa ti valjda odlaziš u crkvu a tamo nije zabranjeno propovedati,eh sad,to što bi vi da ugasite Pravoslavlje odvlačeći ljude pod zakon od Hrista naravno da Putin to neće dozvoliti jer je on ČOVEK.
Nego ti dok je vreme izađi iz jame i vrati se Hristu a onda se nemaš čega plašiti ako ostaneš u jazbini pobune gdesu žene glava onda se ti jarane BOGA trebaš plašiti a ne Putina.

Ako mognem stupitisa Miljenikom u kontakt predložiću da se korisno upotrebi sekta kao JS i jelenaši tucajući kamenje narednih godina radi lepših puteva i ujedno trežnjenja od opijuma za naivne zvanog masonska bajka.Svako može desetinu godina DOBROVOLJNOG rada uložiti u sistemkako mu nisam savetnik prava šteta.
 
Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ko Hrista nema njemu i treba.
Ko je sa Hristom. on u yajednici i prebiva, i rodovi te zajednice se vide medzu ljudima.

A pricu o masonima smo odavno culi, i hvala Bogu obelodanili..
 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ko Hrista nema njemu i treba.
Ko je sa Hristom. on u yajednici i prebiva, i rodovi te zajednice se vide medzu ljudima.

A pricu o masonima smo odavno culi, i hvala Bogu obelodanili..

Jemaš ti pravo care!
Zaista vam je Hrist potreban jer ga vi NEMATE zbog svoje pravde tobož vašeg držanja nečeg.
Neznaš ti kako je sa Hristom BOGOM već kako je u okultizmu.
Nepoznate ni jezik REVNOSTI pa se sprdate Jovanovim i Gospodnjim izrazima rode neverni i lažljivi.
Šta si ti OBELODANIO crni kukavče...trubo,da su Turci repati,da su im konjii krilati,da čaše zala sipaju od 2011,da su sva proroštva OBRNUTA,da nedelja mutira u žig,da su proroci knjiga,da su SINOVI žene,da je uslov spasenja držanje zakona, dasu darovi Duha satanini darovi,da su duhovne zajenice satanin teren (to je i tvoja seka izjavila a papagaj ponavlja),i kakve sve gluposti nisi kipovao na javnom mestu....a što onih pet čika ruke pod sako sakriše jelenašu?

sda-masoni-5-jpg.28674
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top