Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Ne znam.
Možda da prikažu sebe svetijim nego što jesu, što je samo forma, bez suštine.
E ta ti je na mestu.
najzad da se posle duzeg vremena slozimo barem u necemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne znam.
Možda da prikažu sebe svetijim nego što jesu, što je samo forma, bez suštine.
Stvar je srca, da li u njemu postoji grešna strast, a ne vidljivo mahanje vidljivim prisustvom ili ne prisustvom žene pored sebe, jer ni jedno ni drugo nije obeležje morala.
Čovekov život ima, ili bi trebao da ima dva poglavlja.
1. ŽIVOT U SVETU I GREHU.
2. ŽIVOT SA BOGOM.
U tom smislu, svi se rađamo grešni, i tokom života povećavamo tu grešnost, ali ne moramo ceo život ostati u grehu, već možemo uz Božju pomoć izaći iz stanja greha.
Ako se čovek predao Bogu, i dopustio da ga on promeni, taj čovek više ne robuje telesnim strastima, pa ni efektom "da mu zaigra srce u prisustvu žene" jer on u takvom stanju ženu smatra sestrom, i bićem kome je potreban spasitelj, a ne predmetom svojih želja.
Blago onome ko je doživeo ovo iskustvo.
Vec ste dosadni sa ovim! Tekst uopste ne govori o katolicima..koji zabranjuju ženiti se i nameću uzdržavati se od jela što ih je Bog stvorio da ih sa zahvalnošću uzimaju oni koji vjeruju i znaju istinu. 1 Timoteju.
Vec ste dosadni sa ovim! Tekst uopste ne govori o katolicima..
Lepo pise da ce "zabranjivati zenidbu i zapovedati uzdrzavanje od jela koje je Bog stvorio da sa zahvalnoscu uzimaju oni koji poznase istinu"!
Naravno da nema zabrane! Nasi svestenici se zene a katolicki ne. Ali to opet nema veze, jer ne mozes ti ceo stih primeniti ni na katolike ni na nas, jer se svestenici "ne uzdrzavaju od hrane"!A da nema zabrane ženidbe kod katolika, a kod tvojih se monasi žene.
Dragi moj Laodikejac,
pa ti si onda bolji i od apostola i Prtra a pogotovo Pavla.
2.Мој 20:
17 Ne poželi kuću bližnjeg svog, ne poželi ženu bližnjeg svog, ni slugu njegovog, ni sluškinju njegovu, ni vola njegovog, ni magarca njegovog, niti išta što je bližnjeg tvog.
I ti nikada nisi pozeleo nista sto je tudje??? pa ti izgleda onda savrsena osoba???,tebi onda ne treba Hrist???