Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
boki71; daj ispravi jos taj piratebay u tom sf torrent adonu, pa dodaj jos neki ako se moze.....ima jos nesto odlicnih torrent trekera koji su free.....
Pokusao sam ali se jednostavno razlikuje nesto u samoj bazi sajta u odnosu na predhodnu lokaciju gde je bio do pre neki dan....
XINiTY VIDEO DEMONSTRACIJA
Evo jednog lepog video tutorijala o instalaciji Xinity i samoj demonstraciji istog......
koji addon je u pitanju u tom videu? gledao sam pa nisam prepoznao koji addoon je to?
Odkad si postavio onaj torrent adon nisam otvarao ni jednog drugog....mislim da je trenutacno vrh od adona za filmove i serije po meni....jedino sto bi jos imao na xbmc jedan adon sa serijama, filmovima, doku sa ex-yu podrucja....mislim da bi svaki to prihvatio ali potreban nam je jedan covjek da bi nam to napravio....
......
....ali vuce sa yifu,Icefilma,1channnel.......treba mu se dobro podesiti settings.....i onda je vrh.....nebrojeno servera za filmove,informacija o svakom filmu,.......svasta nesto......
.....menjaj verziju XBMC......

Boki & Muler ajde pomazite:
Gledao sam video tutorial za Xunity Installer tamo gde ste okacili
sve je proslo super,novi izvor,pa onda ono NEON download ... itd.
Medjutim kada dodjem do Xuniti/Settings/... javlja mi gresku
Script Failed!: plugin.py - kako mogu da popravim ovaj error?
Hvala puno.