Sve sam uradio kako si rekao,obrisao ono "staro" i uradio preko Mikey1234 repositorijum.
Otisao Neon... medjutim nista me nije pitao na 70% instalacije nego je odradilo sve i samo me na kraju pitalo
hocu li odma ovaj skin da upotrebim.
Dalje,kada odem na ISTREAM pa opcija Movie,bilo koji film da zelim pogledati ili seriju samo kao ucita tj. odvrti kruzic
ali nista se dalje ne dogadja,ne pusta filmove ni serije.
Tako i treba........Ides na instalaciju......on downloaduje 60-70mb,zatim raspakuje sam te zip fajlove i instalira a tebe samo pita da odaberes na kom skinu zelis primeniti Iistream.....to jest da odaberes skin na svom XBMC gde ce se on i integrisati....Posle posto se integrise ides u settings podesavanja
Pazi ovako........potrebno je izabrati settings podesavanja....
tamo ces videti podesavanja za gotovo svaki deo ponaosob.....
Naprimer cekiraj sajtove odakle zelis strimove za filmove......
Zatim unesu furk user i pas.....u resorvel podesavanjima realdebridu daj prioritet 105....itd,itd......moras sva podesavanja obici i nastelovati.....
konkretno ja sam za deo movies postavio IMDb,Ice films i Prima wire (1Channels).....biram onda Ice films naprimer....
Zatim u novom prozoru spisak filmova po abecednom redu........
Otvore se svi filmovi i izaberem zeljeni........
Otvori se zatim masa strimova za taj film ,izaberem recimo Yifu (koji sam cekirao u settingsu da ocu imati i njegove strimove) jer je HD kvaliteta.......ili neki drugi.......
Kroz par trenutaka startuje se film.....odaberem zatim prevod i gledam.....
bitno je samo da se lepo podesi settings......tu je cela filozofija.......