Član
- Učlanjen(a)
- 28.08.2012
- Poruka
- 338
Ja kad udjem u ISTREAM ima movies tv show genre i td bilo gde da udjem od toga prazno je :O sta je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja kad udjem u ISTREAM ima movies tv show genre i td bilo gde da udjem od toga prazno je :O sta je problem?
Pa nema ja trazim al nema mislim da je bilo na 92 stranici al sad ga nema ://podesavanje settingsa......pisano je par stranice unnazad o tome.....indexsiraj icefilms,imdb i prima wire.....
Pa nema ja trazim al nema mislim da je bilo na 92 stranici al sad ga nema ://
A kada ja prico da dobar ti mi reko i nije ti nesto ovaj IStram.......
Iskreno ja sam istestirao bar jedno 700 addona i postavljam samo one koji vrede......Ima onih koje cu jos postaviti ali mala pauza ,posvecujem paznju i drugim delovima foruma.....
Cuj...pa ja sam se najvise zalio zbog titlova jer nisu bili u originalu jer ako si htio taj film ili seriju otvoriti nije htjelo...znas i sam da je bio to veliki bag....jucer su to otklonili i napravili update....sad sljaka normalno....A kada ja prico da dobar ti mi reko i nije ti nesto ovaj IStram.......
Iskreno ja sam istestirao bar jedno 700 addona i postavljam samo one koji vrede......Ima onih koje cu jos postaviti ali mala pauza ,posvecujem paznju i drugim delovima foruma.....
[url]https://the-ones-xbmc-repo.googlecode.com/files/repository.the-one-1.2.zip[/url]