XBMC PVR IPTV lista

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Hvala puno. Ovo mi je bas trebalo. Imam problem pri pustanju 1080p filmova preko Pulsar addon-a. Iako imam 10mb/s net, 1080p film (ArenaBG provajder) dobijem max brzinu film krene i posle 2-3 min prvo ukoci a zatim me vraca u meni. Nadam se da ce ovo pomoci.
Ne pomaze. I dalje isti problem. Izgleda da za gledanje 1080p filmova preko Pulsar-a treba brzi internet od mojih 10mb/s.:smile:

Učlanjen(a)
17.06.2012
Poruka
136
Hvala puno. Ovo mi je bas trebalo. Imam problem pri pustanju 1080p filmova preko Pulsar addon-a. Iako imam 10mb/s net, 1080p film (ArenaBG provajder) dobijem max brzinu film krene i posle 2-3 min prvo ukoci a zatim me vraca u meni. Nadam se da ce ovo pomoci.

Nemam instaliran Pulsar...ali ako je to torrent streamer...onda moras imati instaliran i P2P add-on u xbmc-ju...i ace stream ili torrent player na kompjuteru. Barem ja tako mislim.

P2P add-on nesto zeza u poslednje vreme, barem mene...mogao se u njemu setovati ace stream, ako se ne varam...ali ja to otkako sam ga reinstalirao, ne vidim tu mogucnost vise. Proveri sa iskusnijima....

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Nemam instaliran Pulsar...ali ako je to torrent streamer...onda moras imati instaliran i P2P add-on u xbmc-ju...i ace stream ili torrent player na kompjuteru. Barem ja tako mislim.

P2P add-on nesto zeza u poslednje vreme, barem mene...mogao se u njemu setovati ace stream, ako se ne varam...ali ja to otkako sam ga reinstalirao, ne vidim tu mogucnost vise. Proveri sa iskusnijima....
Da imam P2P add-on instaliran, imam i acestream i sopcast. Sve sam to lepo sredio u P2P add-onu. A podesavanja za acestrem u p2p add-onu se nalaze u Advanced tools menu.

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Ne bih rekao da je brzina problem, ja imam 5 mb i uredno ide.
Nije mi se dešavalo da izbaci.
http://i.imgur.com/Wi0hwv5.png
Zanimljivo.Taj 1080p film si pustio preko Pulsara? Koji provajder koristis? Koristis li zero cashe? Meni 720p filmovi super rade u Pulsaru samo problem sa 1080p. Da napomenem problem imam samo u Pulsaru, 1080p filmovi i serije preko drugih addon-sa super rade. Koristim Kodi 14.1, isti problem imao i sa Kodi 14.0

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Kodi 14, torrent haund, torrent z i arena bg. Nikakva dodatna podešavanja nisam radio, radi bez greške.

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Kodi 14, torrent haund, torrent z i arena bg. Nikakva dodatna podešavanja nisam radio, radi bez greške.
I ladno pustas 1080p filmove od 8-10 gb? Probao sam sve provajdere pojedinacno jer sam cuo da nije pozeljno sa svi budu enabled. Evo probam sada Nightcrawler 1080p sparks od 9014 mb preko torentz provajdera dobijem ja maksimalnu brzinu ocita film ali posle 51 sec ukoci i vraca me u meni.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
I ladno pustas 1080p filmove od 8-10 gb? Probao sam sve provajdere pojedinacno jer sam cuo da nije pozeljno sa svi budu enabled. Evo probam sada Nightcrawler 1080p sparks od 9014 mb preko torentz provajdera dobijem ja maksimalnu brzinu ocita film ali posle 51 sec ukoci i vraca me u meni.
Samo ova 3 su mi enebled, ne zatrpavaj ih. Inače imam samo još genesis, sve ostalo sam izbacio

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345

imas tude video sve ti pokazuje
Hvala. Informisao sam se o zero cach-u i kapiram kako radi, zanima me kada je aktiviran zero cache da li je potrebno nesto posle brisati na hard discu? Kao kad brisem cache u samom Kodi-ju? Ja nemam problem pri bufferovanju, mozda ponekad kada gledam neki acestream link. Da li je pozeljno ukljuciti zero cache? Ima li neke koristi od toga? Pocetnik sam u koriscenju Kodi-ja:tease:.

Natrag