Pored raza...da ne kazem vecina, ali dosta kanala mi prilicno "sstranama" - i pored "zero cache" settingsa...Viasat Nature na primer ili Nat Geo ne mogu da nateram da rade ljudski...."pune"se na svakih 5 sec, prakticno ne mogu da gledam te kanale..iako ih imam na listi. I jos jedan relativno iritantan problem je da npr ovaj novi N1 kanal bez problema otvaram u VLC-u ali u XBMC plejeru nece...ni da mrdne. Ista stvar i sa mms Sky news linkom - radi u VLC-u, ali ne i u XBMC-ju. Da n
Pored toga...da ne kazem vecina, ali dosta kanala mi prilicno "stuca" - i pored "zero cache" settingsa...Viasat Nature na primer ili Nat Geo ne mogu da nateram da rade ljudski...."pune"se na svakih 5 sec, prakticno ne mogu da gledam te kanale..iako ih imam na listi. I jos jedan relativno iritantan problem je da npr ovaj novi N1 kanal bez problema otvaram u VLC-u ali u XBMC plejeru nece...ni da mrdne. Ista stvar i sa mms Sky news linkom - radi u VLC-u, ali ne i u XBMC-ju. Da napomenem da imam Kodi 14.0 verziju i Win7. Ako neko ima "aspirin" za ovu glavobolju bio bih mu zahvalan....
Vrlo moguce da mi za HD kanale treba veci protok od mojih 10 mb/s...ali Nature nije HD...pa ipak "stuca"
I ajde kad vec pisemo o tome da probam da izvoljevam - ako neko ima Viasat Nature, Nat Geo Wild, BBC - lifestyle, learning, knowledge i entertaiment kanale da lepo rade - bio bih mu neizmerno zahcvalan. Jos ako imaju nas ili hrvatski titl...milina (da mogu na miru nocu da gledam..bez pojacavanja tona
)) Hvala unapred.
PS - Evo setih se da stavim barem te linkove za N1 i Sky News, ako neko hoce da proveri
Kod:
mms://live1.wm.skynews.servecast.net/skynews_wmlz_live300k
Kod:
http://best.str.n1info.com:8080/stream?channel=n1hdsrb?stream=hd?u=n1info
Kao i što si sam rekao u prvom postu strimove si pokupio sa raznih strana,a ima istih prekopiranih na svakom blogu,fb stra
apomenem da imam Kodi 14.0 verziju i Win7. Ako neko ima "aspirin" za ovu glavobolju bio bih mu zahvalan....
Vrlo moguce da mi za HD kanale treba veci protok od mojih 10 mb/s...ali Nature nije HD...pa ipak "stuca"
I ajde kad vec pisemo o tome da probam da izvoljevam - ako neko ima Viasat Nature, Nat Geo Wild, BBC - lifestyle, learning, knowledge i entertaiment kanale da lepo rade - bio bih mu neizmerno zahvalan. Jos ako imaju nas ili hrvatski titl...milina (da mogu na miru nocu da gledam..bez pojacavanja tona
)) Hvala unapred.
PS - Evo setih se da stavim barem te linkove za N1 i Sky News, ako neko hoce da proveri
Kod:
mms://live1.wm.skynews.servecast.net/skynews_wmlz_live300k
Kod:
http://best.str.n1info.com:8080/stream?channel=n1hdsrb?stream=hd?u=n1info