Rufus mi je poslije svakog drugog formatiranja USB činio beskorisnimKada sam probao nije bila ova najnovija verzija i nije hteo da prođe sa ignrisanjem poruke. Više ga ne koristim tako da nema veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Rufus mi je poslije svakog drugog formatiranja USB činio beskorisnimKada sam probao nije bila ova najnovija verzija i nije hteo da prođe sa ignrisanjem poruke. Više ga ne koristim tako da nema veze.
Kada sam pravio boot win 11 pomocu Rufusa sa predhodnom verzijom rufusa 3.15 pre ovog novog ne secam se da li sam iskljucio sekjuti boot... Kako bi mogao da proverim da li mi je secjuriti boot aktivan na windovsu ... Ili moram da instaliram novi windows sa ovom novom verzijom rufusa 3.16... Ne bi da instaliram novi windowsvec sam jedanput upotrebio kljuc na windows 10 i sad na wibfows 11 za Kaspersky internet securyti blokirace mi kljuc a kljuc mi vazi jod 610 dana skoro sam ga kupio. ..Molim za pomoc... Unpred HvalaRufus je tata mata.
Mozda mi Rufus nije ni trazio da iskljucim sekjuriti boot jer je moj lap top ispunjavao zahteve za instalaciju win11... Nista mi sad nije jasno pogledacu kad odem kuci u Bios da li mi je eneblovan sekjuriti boot.... Za TPM2 znam da je aktivan kad se odedesnim klikom musa u menage na My Computer TPM2 normalno radi to znam sigurno.