Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Postoji li neki način da se aktivira desetka nekako? Nije za moj već za rođakin komp. Kupila neki polovni komp i lik je instalirao destku ali očigledno ne preko upgrade kako je moglo do skora i sad stoji kao da je win aktiviran ali da treba da se aktivira opet i kad to kliknem...ništa,piše podesite u setinngs ali kako,mislim da tako ne može?
До данас сам имао Win 10 ver. 1511 наравно дивљак али је систем радио немам речи и негде предвече хтео сам да га искључим кад ми пише да га ресетујем и апдетујем и то урадим мислио сам да ће то брзо да се заврши кад оно тај апдејт је трајао читавих сат времена тако нешто можда и и који минут више или мање није битно и кад се то све заврши , видим да добио сам нови старт и нову боју када га укључујем и добијем обавешетење да сам добио верију 1607 ово сам написао ако се неком још деси ово што сам написао да негаси апдејт него нека чека да се све то заврши кажем то јер траје као што сам горе написао. Имам 8 гига меморије и опет је трајало сат времена...
Мени су без мог одобрења апдејтовали ову верзију и сада шта је ту је. Нисам знао да је била понођена пре три месеца. Ништа нисам дирао одрадило се све само. Иако сам све поставке за апдејтовање дештиклиро ипак не знам на који начин су урадили ово.