Windows 10

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Evo ovako, ja sam zbog testiranja odradio upgrade preko aplikacije iz gornjeg linka rezultati su sledeci:
acpjpf.jpg

Svi programi i podesavanja za sada sto sam probao su sacuvani, drajveri instalirani, verovatno korisceni stariji drajveri... Zauzece vece ali videcemo treba malo tweakovanja verovatno...

Za aktivaciju 7ce koriscen Daz loader...

EDIT:
Sada je sve leglo na svoje mesto, zauzece slicno kao na win 7 x64, za sada sve radi savrseno, mada kratko vreme ga testiram da bih mogao potvrditi da nema problema. Neke bagove koje sam primetio kod zadnjeg build-a su izgleda ispravili. Postoji mogucnost da nesto zeza, ali ja jos uvek nisam naisao na problem. Sve u svemu osim ugrozavanja privatnosti i meni mrskog flat dizajna, prvi utisci su zadovoljavajuci. Ostavicu ga jos par dana pa cemo videti... Ne preporucujem ljudima koji koriste racunar za posao da zure, neka sacekaju jos malo, jer nikada se ne zna. Takodje moja konfiguracija je sa integrisanom grafikom intel HD 2500, tako da jos uvek ne znam kako ce biti sa drajverima za graficke kartice. Inace kod mene je u pitanju win 10 Pro verzija x64...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.06.2012
Poruka
123
Meni se jos nista ne skida, mada sad mi je stigao neki update (KB3055343), mozda ce biti nesto posle restarta :D

Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
138
Download officiall win 10:
Kod:
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
Zamolio bih urednika da mi odgovori da li sa ovog linka mogu da skinem netaknute iso fajlove windows 10, 32 i 64 bita pro verzije. Ovo pisem sa telefona pa ne mogu da proverim link. Unapred hvala na odgovoru.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Da, naravno, to je zvanicni windows 10 download link. Mada meni iz nekog razloga nije dozvoljavalo da skinem na win 7 x 64 32bitnu verziju. Znam da je bilo slicnih problema i sa windows insider buildovima, pa je sa 32bitne verzije se skidalo za win 10 x32, a sa win x64, 64-bitna verzije.

Učlanjen(a)
18.11.2013
Poruka
296
meni za sad super radi win 10, nije lose.. Samo imam problema da instaliram skype iz prodavnice izbacuje mi gresku 0x803f7003, sad ne znam da li je i kod drugih tako?

Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
138
Da, naravno, to je zvanicni windows 10 download link. Mada meni iz nekog razloga nije dozvoljavalo da skinem na win 7 x 64 32bitnu verziju. Znam da je bilo slicnih problema i sa windows insider buildovima, pa je sa 32bitne verzije se skidalo za win 10 x32, a sa win x64, 64-bitna verzije.
Ok hvala probacu kad odem za par dana kuci u Beograd ako ne bude moglo vec ce neko postaviti na forumu obe clin verzije. U svakom slucaju puno hvala.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Da li je windows aktiviran? I da li koristis Microsoft account? Jedino mi te dve stvari padaju na pamet. Probacu posle da se ulogujem sa microsoft accountom pa da testiram. Ja ne planiram da koristim app store, i cak me i nervira :D

Učlanjen(a)
18.11.2013
Poruka
296
Da, aktiviran je i koristim microsoft account, na osmici nije bilo problema sa aplikacijama...
I pametno :D i ja ne znam sta se pa majem sa tim glupostima, ali nervira me kad nesto nece :D

Natrag