Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno da je bolji Microsoft Tolkit aktivira windows 7 na 180 dana a DazLoader zauvek i ne cacka nista po registima fenomenalan je ubedljivo najbolji misljenja mnogih, daj majke ti ne forsiraj uvek pogresne stvari namerno tako i sa aktiviranjem online windows 8.1 Uvek kontra.Bolji je Microsoft Toolkit nego DazLoader!
Simnao sam windows 10_10240.iso i stavio ga na bootable USB.
Kada odberem press any key to boot from CD/DVD pocekam malo i pojavi mi se crni ekran sa sina boja logo windows. Cekam cekam i nista se ne desava.
Moj je hardware sledeci>
Core 2 Duo E4500
2 GB RAM DDR2
250 GB WD IDE
GeForce 8400 GS 512MB
AsRock ConRoe 1333
Bolji je Microsoft Toolkit nego DazLoader!
$Windows.~BT
Daz Loader instalira taj skript u boot sistem fajlu i ako bi instalirao dual sistem ili na bilo koji način povredio boot iskočilo bi ti windows nije aktiviran....Ili ubaciš neku komponentu , zameniš matičnu takođe dobiješ win nije aktiviran. Dok toolkit aktivira i bez interneta znači permanently. Menjam ploču ne razmišljam o aktivaciji. Zato jeste bolji od daza. Od kada sam prešao na njega više ni ne mislim na aktivaciju...Naravno da je bolji Microsoft Tolkit aktivira windows 7 na 180 dana a DazLoader zauvek i ne cacka nista po registima fenomenalan je ubedljivo najbolji misljenja mnogih, daj majke ti ne forsiraj uvek pogresne stvari namerno tako i sa aktiviranjem online windows 8.1 Uvek kontra.