Član
- Učlanjen(a)
- 10.04.2012
- Poruka
- 2.397
Nemam,nemam tu opciju restore.Сваки андроид има опцију за програмере.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nemam,nemam tu opciju restore.Сваки андроид има опцију за програмере.
Мора да имаш сличну контролу за wifi?!Nemam,nemam tu opciju restore.
Nema,Alkatel.Dobar je meni Wi Fi na njemu,nego nece da se pokrene dok ne upalim displej,sto nije bio slucaj sa prethodnim telefonom.Unuci kada dodju,njih cetvoro,bez problema krenu sa igranjem igrica.Zenin stari Samsung isto.Kao sto sam ti rekao,nekada se desi da ne pokrenem telefon do po podne i tek onda vidim,ili propusten poziv na Viberu,ili dobijem poruku tek kada pokrenem Viber.Inace ja prostudiram podesavanja na svakom telefonu i uredjaju,jer volim da sam upucen,ali takve komanda nema.Prosto nesto.,a u stvari zaguljeno.Мора да имаш сличну контролу за wifi?!
Не знам који телефон користиш али можеш пробати код *#*#232339#*#* за wifi.
Нисам знао да се ти телефони и даље продају? Ја их нисам видео бар 10 година.Nema,Alkatel.Dobar je meni Wi Fi na njemu,nego nece da se pokrene dok ne upalim displej,sto nije bio slucaj sa prethodnim telefonom.Unuci kada dodju,njih cetvoro,bez problema krenu sa igranjem igrica.Zenin stari Samsung isto.Kao sto sam ti rekao,nekada se desi da ne pokrenem telefon do po podne i tek onda vidim,ili propusten poziv na Viberu,ili dobijem poruku tek kada pokrenem Viber.Inace ja prostudiram podesavanja na svakom telefonu i uredjaju,jer volim da sam upucen,ali takve komanda nema.Prosto nesto.,a u stvari zaguljeno.
Pretrazio sve lomande mnogo puta.To radim na svakom telefonu,da gs bolje uoznam i da radim s njim sta mi treba.Na ovom alkatelu ne mozes da podesis da telefon radi sa micro SD kartice,kao na ranijim telefonima,vec samo sve sto radis na telefonu da direktno prebaci i na SD karticu.Ranije sam radio sa SD kartice i tako rasterecivao memoriju telefona,na ovom to ne moze,Neka ga jos ove godine,jer mu je dobra baterija,pa ga menjam.Нисам знао да се ти телефони и даље продају? Ја их нисам видео бар 10 година.
Иначе, и Алкател има те тајне кодове само их треба потражити.
Мени је ово трећи телефон који не подржава micro SD. Те картице су застарели концепт, превазиђене. Не могу се носити са уграђеном меморијом у телефон као што је UFS 4.0 нa мом телефону или NVMe на iPhone.Limit rada sa SD karticom nije do telefona već do Androida, aman. Svaka nova verzija postaje sve više i više restriktivna
Gugl kao da hoće da se ratosilja korišćenja mSD kartica.