ako kreira ubaci ga u plejer i istestiraj.......recimo simple.....
Pogledajte prilog 129339
Da, radi. Evo stavio sam čak iste kanale iz tvog config fajla i u moj default config fajl i povlači EPG. Znači nije do mojih podešavanja, mislim barem.
Ali, to je Croatia --> tvprofil.net.channels.xml koji ima smešan broj kanala. I ovaj .xml u potpunosti radi.
Šta je sa Croatia --> m.tvprofil.net.channels.xml koji sadrži maltene sve TVProfil kanale? Neće da povlači EPG.
Takođe, Serbia --> epg.sbb.rs.EK.channels i Serbia --> tvarenasport.com.channels.xml. Oni mi izbacuju greške takođe.
Ako tvprofil.net.channels.xml radi savršeno, ostaje samo zamena kanala i postavljanje kanala iz drugih .xml fajlova po želji.
U principu nikakav problem nikad nije ni bio, sad sam se igrao sa Italijanskim EPG-om, povukao Sky Sport F1 i MotoGP za 7 dana bez problema. Problem su ova 3 xml fajla za Srbiju koja ne rade? A najbitniji su mi, i svima koji gledaju Exyu EPG. Ako nije problem pokušaj sa gore pomenutima. Evo i Portugalski npr. cabovisao.pt.channels.xml NE radi dok guia-tv.pt.channels.xml radi sasvim ok, povukao sam EPG za Sport TV 1/2/3/4/5. Ostaviću attachment za ovaj PT config koji radi i RS config koji ne radi.
P.S. Meni ni jedan xml is Srbija foldera ne radi. Samo prikazuje obaveno ažuriranje. Pretpostavljam ažuriranje i licenciranje rešava probem? Svaki .ini ima svoju potrebnu verziju?