Vjera i djela.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Onda je sotona ustao da se boori protiv svog carstva, i da radi za Hrista, jer poziva ljude na pokajanje, obracenje, odricanje od greha i zivot verom u Hrista..itd..

Jelena i Adventisti punih 7 godina nisu nikoga pozivali na pokajanje i obraćenje, jer su vjerovali da se nakon 22.10.184. grešnici više ne mogu obratiti i spasiti. Vidi.

S braćom i sestrama, nakon što je prošlo vrijeme četrdeset i četvrte, ja sam vjerovala da se grešnici više ne mogu obratiti, ... (Ellen White, Letter 24, 1874, cited in MR, vol. 8,p. 229.)

"Gotovo deset godina rad je bio ograničen na okupljanje onih koji su prihvatili poruku prvog anđela." (Review and Herald, 7. rujna 1916.)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Takodje, kako te nije sramota da postavljas stotinu puta iste tvrdnje na koje ti je vec odgovoreno, i dokazano da iznosis neistine?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Stvarno slap vrti jedno te isto milion puta. Ne da mi se ici na forum svetlostistine - tamo je izgleda pobijen sto puta od voditelja foruma, ali on jedno te isto. Na forumu religija.me ima 11 postova kao slap i jedan kao slap2 sto govori da ga nisu mogli istrpit sa tim njegovim floskulama.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Stvarno slap vrti jedno te isto milion puta. Ne da mi se ici na forum svetlostistine - tamo je izgleda pobijen sto puta od voditelja foruma, ali on jedno te isto. Na forumu religija.me ima 11 postova kao slap i jedan kao slap2 sto govori da ga nisu mogli istrpit sa tim njegovim floskulama.

Nisu floskule nego Jelenini citati. I to ne bilo kakvi, nego citati u kojima sama priznaje kakve je bogohulnosti vjerovala i naučavala. Zato ste se vi Jelenaši na ovom forumu i uznemirili na ove citate. Kainos bi mene najrađe odstranio, to je i napravio na svom forumu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nisu floskule nego Jelenini citati. I to ne bilo kakvi, nego citati u kojima sama priznaje kakve je bogohulnosti vjerovala i naučavala. Zato ste se vi Jelenaši na ovom forumu i uznemirili na ove citate. Kainos bi mene najrađe odstranio, to je i napravio na svom forumu.

Pa dobro Slape, šta si tražio tamo? Da im pokažeš Istinu? Gluvima bi govorio, slepima pokazivao. Sve što si postigao, je da to koriste kao argument protiv tebe.

Koja vera i koja dela? Kite se tuđim perjem. Ni jednu državu u kojoj je Sola Scriptura dominantan nisu izgradili Adventisti. Niti su oni postigli bilo šta osim da im se "braća" po scriptulaciji rugaju po youtubeu. Vide satanizam tamo gde ga nema, a tamo gde ga ima ne vide ga, ili se prave da ga ne vide.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987

Ionako sam taj forum izbrisao, ali moras priznati da si prije bio nemoguc. I jos kad se sastavite ti i lavic, nastaje kaos. Nadam se da ce Tarmana se opet pojaviti uskoro.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne raspravljajte ovdje o ličnim simpatijama ili animozitetima, nego o temama na kojima pišete.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Koja vera i koja dela? Kite se tuđim perjem. Ni jednu državu u kojoj je Sola Scriptura dominantan nisu izgradili Adventisti.

Pa reformacija nije samo adventi. crkva.

Naravno da ti smeta jer se i sada još uvijek vidi bolji rod protesta. nego vaš.

Niti su oni postigli bilo šta osim da im se "braća" po scriptulaciji rugaju po youtubeu. Vide satanizam tamo gde ga nema, a tamo gde ga ima ne vide ga, ili se prave da ga ne vide.

Pa ono što se kod vas dešava je baš to. Šta hoćeš reći da nema haosa od kriminala i korupcije u Brazilu (najveća katolička država) u Meksiku, Venecueli.

Da nije bio rat u Gruziji, sada u Ukrajini. Kome ste vi blagoslov? Niste sami sebi, a ne da budete protestantima.

Zato i imaš potrebu da napadaš jer je evidentno kakve nam vijesti stižu iz Istočne crkve, tj. tih država, a kakve nam stižu vijesti iz Zap. katoličke crkve i tih država.

Afere svake malo izlaze, naravno da to ne znači da je svaki katolik takav.

To je trulež iznutra, a ne da vas neko napada.

U svim segmentima su protest. pokazali bolji rod.

U Meksiku kidaju glave, svake malo nađu masovne grobnice. Brazil 44.000 ubistava prošle godine.

A ovamo kod fra Ive padaju u trans, a dolaze mu i pravoslavci.

Natrag