Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Pjesma nije molitva, zato ne lupaj gluposti niko se ne moli Duhu Svetom
Sta su psalmi nego molitve? A pevaju se kao pesme! Zasto se pravis lud? Opravdavas adventiste samo zato sto sedis u njihovim klupama.
Kako mozes sebe zvati adventistom a porices Trojstvo! Ako nije Trojstvo kome se onda crkva obraca, onda se moli demonima kao sto si rekao!
Pa zasto sedis tamo? Koga zavaravas?
niko se ne moli Duhu Svetom jer te DS nadahnjuje na molitvu
Ja sam u adventizmu odrastao, od svoje 11. godine sam tamo, i ne mozes ti meni da pricas ovakve besmislice. Ja sam se molio i molili su se svi oko mene, sva deca. U horu su pevali pesme Svetom Duhu, davali deci stampane molitve da se mole Svetom Duhu kod kuce. Kada su mi roditelji posli u crkvu, zena koja ih je uvela dala im je stampane molitve medju kojima su bile i one Svetome Duhu.
Kasnije na molitvenom casu, bilo je i onih koji su se molili direktno Svetom Duhu, dugo se praktikovalo. U pravu si, danas to nije uobicajena praksa, ali nije ni u drugim crkvama, ni tamo se ne mole direktno Svetom Duhu, retko se desava, ali se desava.
I nijedan adventista nece poricati molitvu Svetome Duhu, a ti mozes posto nisi adventista..
Pjesma je isto slavljenje Boga kao i molitva, ali nije molitva. Zato ne lupaj gluposti.
Ponavljam, sta su psalmi? To su molitve, koje su pretocene u pesme. Molitva je cin obozavanja, i kada pevas pesmu ti se obracas Bogu. Ako je upucena Svetome Duhu onda se njemu obracas! Ti kazes - ko god se obraca Svetom Duhu moli se demonu. Pa onda se tvoja crkva obraca demonu!
Kako mozes ovo izjaviti a crkva ti veruje u Trojstvo i uci da je molitva Svetom Duhu potpuno ispravna.
Te pesme u pesmarici zna se kako su nastajale, svaka od njih je molitva! Ne mozes meni takve stvari pricati! To mozes nekom ko nema pojma.
I ja kad pevam pevam pesmu u crkvi, Bogu se obracam, a ne Peri ili Djrodju! Hoces da kazes da se ja obracam demonu dok pevam pesmu iz pesmarice??? Pa to je jedna od najlepsih pesama!
Sta ti radis kad naidje ta pesma, da ne zatvoris mozda usta?
Ne osudjujem te, ni Kainosa nisam osudio sto ne veruje Trojstvo, ali argumentacija ti je neosnovana! Ovim si osudio sve koji pevaju tu pesmu u crkvi!