Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Otkrivenje 20,9Skupiše se na prostrano polje zemlje i opkoliše tabor svetih i ljubljeni grad. Ali oganj siđe s neba te ih proguta.
Dakle uništenje
Dakle uništenje
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
'I bice muceni pred andjelima svetim i pred jagnjetom, i dim njihova mucenja dizace se u veke vekova'Otkrivenje 20,9Skupiše se na prostrano polje zemlje i opkoliše tabor svetih i ljubljeni grad. Ali oganj siđe s neba te ih proguta.
Dakle uništenje
Mire ----Pa pise "MUCE SE U VECNOJ VATRI" covece, "muce se trajno.." , sadasnje vreme a ne proslo!!!'I bice muceni pred andjelima svetim i pred jagnjetom, i dim njihova mucenja dizace se u veke vekova'
Dakle, nije 'unistenje' vec 'mucenje'!
Samo se ti tesi 'vecnim snom'!
A moju će dušu Bog ugrabiti Podzemlju iz pandža i milostivo me primiti.
Psalam 49
Tle žedno i vrućina progutaju vodu snjegova. Tako, kaže se, pakao proguta onog tko griješi .
Job 24
Mire ----Pa pise "MUCE SE U VECNOJ VATRI" covece, "muce se trajno.." , sadasnje vreme a ne proslo!!!
Mire----Ja ne zagovaram "vecno mucenje" niti moja crkva, vec govorim o realnosti tog mesta! Ne skreci temu!
Dakle u ratu si sam sa sobom.
Opet podmetanje!
Ja sam nekada bio adventista i imao sam potpuno drugacije verovanje! Ne mozes ti mene diskreditovati zato sto sam ja nekada davno verovao drugacije!
Ali ja mogu tebe diskreditovati, jer si ti svesno lagao da si profesor i filozof, a nemas skole, pravio si sebe autoritetom, da navuces neuke, lagao si da si pravoslavac da bi navukao pravoslavce, govorio si crnogorskim da te ne provale da si Milos Bogdanovic. I na kraju si priznao tu svoju laz!
A onaj koji je moralno nula, on laze i podmece, dok neko ko promeni misljenje, on samo dokazuje da je bio iskren, i da je trazio istinu!
Uopste vise necu da se bavim i odgovaram na ovakva podmetanja i da ti dajem satisfakciju,
jer ti mislis da me to uznemirava.
Pa samo dokazujes da sam bio u pravu u vezi tebe, dokazujes svoju zlocu i da ti je uznemirena savest!