Pa ja pokazujem zvanične podatke koji to govore. Kakav je rod pravosl. naroda. Nikakav.
Hoces li ti shvatiti ''o covece sujetni'' , da ''rod nije merilio istinitosti''???
Hristos govori o ''pojedincima'' o njihovom rodu, o onima koji tvrde da su ''poslani od Boga da uce'', to nije ''ucenje institucije'' koje se meri rodovima.
RODOVIMA SE ODMERAVAJU PROROCI!
Ne bi Hristos onda rekao da ''slusamo fariseje sta nas uce''!
NJIHOVI RODOVI BEHU NIKAKVI, ALI NAUKA IM BESE ISPRAVNA!
Hristos dakle, ne govori o ''rodovima crkve'', vec o ''rodovima pojedinaca''.
A u vezi ''statistike'', statistika ti jeste tacna, sa tim sto, je ''brojnija crkva'' pa su time i ''brojniji formalni vernici''.
Stoga se ne moze ovaj argumenat koristiti , niti uzimati ''procentualno'', jer kad bi uzeo procentualno rod ''svih protestanata generalno(bez deljenja) , vi ste jednaki tradicionalnim po ''formalnim vernicima''!
I ti ovaj moj argumenat
NE MOZES OBORITI!
I zato se izvlacis, ''prevelikim pisanjem'', vrtis se u krug, sa ''ponavljanjem jednog istog''.
Jer ''zelis da nas oblatis posto poto'' , to ti je cilj, a ne da realno sagledas situaciju i da diskutujes, da nesto naucis i da shvatis , da ''rodovi nisu dokaz neispravne nauke''.
Dokazano 91. 92. sve do 95. pa opet 99. godine, ne samo da mrzimo kao narod druge narode nego se i međusobno glođemo.
O COVECE SUJETNI!
ZAR SE TI NIKADA NECES SPUSTITI NA ZEMLJU?
VERNICI NISU RATOVALI > VEC FORMALNI PRIPADNICI CRKVE
NIJE SVAKI FORMALNO KRSTEN PRAVOSLAVAC I VERNIK!
Dakle moji argumenti su validni, obaraju tvoje
LAZI, ali se ti opet ''pravis blesav'', sto je bolest , demonizovanost, opsednutost, tvrdoglavost i mrznja!
Ako ja lažem ne laže statistika koju sam iznio.
Statistika ne laze, statistika je
TACNA.
ALI TI NAMERNO STATISTIKU KORISTIS I POGRESNO INTERPRETIRAS - DA BI PLJUVAO!