Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Taramana, sve si pomešao, i osuđuješ Adventiste za laž, a sam iznosiš neistine.
Rim uvodi Nedelju sa otpadom sredinom 2 veka, i konačno zakonom sa konstantinom i crkvenim saborima, i time oni menjaju vremena i zakone, i progone verne Božje sluge tokom 1260 godina - kako biblijsko otkrivenje i potvrđuje.
E sad, ono o čemu biblija govori, to je poslednje vreme, kada će se uvesti obavezno praznovanje nedelje za ceo svet, i duh progonstva ponovo oživeti, i to će učiniti Antihrist koji će se pojaviti kao plod Ekumenskog ujedinjenja, i u koaliciji sa svetovnim vlastima, koje biblija naziva "deset careva" pod vodstvom Rimokatoličke crkve.
Pojedini komentatori ( neadventisti ) veruju da će čovek bezakonja ili Antihrist biti poslednji papa koji će sesti u crkvi.
Da bi Rimokatolicizam ostvario ovo prisilno uvođenje nedelje, on će se poslužiti svetovnim autoritetima, na prvom mestu vlastima Amerike, i ujedinjenih nacija koje su pod patronatom ove prve.
Obavestiću te - da je nedeljni zakon već u pripremi, i nalazi se na stolu ovih verskih i svetovnih sila.
Izvini što ti ovo kažem, ali iz poslednjih komentara na različitim temama, sve više zaključujem - da ti imaš enormno veliko neznanje po svim pitanjima, posebno biblijskog otkrivenja i njegovog tumačenja..
Taramana, sve si pomešao, i osuđuješ Adventiste za laž, a sam iznosiš neistine.
Rim uvodi Nedelju sa otpadom sredinom 2 veka, i konačno zakonom sa konstantinom i crkvenim saborima, i time oni menjaju vremena i zakone, i progone verne Božje sluge tokom 1260 godina - kako biblijsko otkrivenje i potvrđuje.
E sad, ono o čemu biblija govori, to je poslednje vreme, kada će se uvesti obavezno praznovanje nedelje za ceo svet, i duh progonstva ponovo oživeti, i to će učiniti Antihrist koji će se pojaviti kao plod Ekumenskog ujedinjenja, i u koaliciji sa svetovnim vlastima, koje biblija naziva "deset careva" pod vodstvom Rimokatoličke crkve.
Pojedini komentatori ( neadventisti ) veruju da će čovek bezakonja ili Antihrist biti poslednji papa koji će sesti u crkvi.
Da bi Rimokatolicizam ostvario ovo prisilno uvođenje nedelje, on će se poslužiti svetovnim autoritetima, na prvom mestu vlastima Amerike, i ujedinjenih nacija koje su pod patronatom ove prve.
Obavestiću te - da je nedeljni zakon već u pripremi, i nalazi se na stolu ovih verskih i svetovnih sila.
Izvini što ti ovo kažem, ali iz poslednjih komentara na različitim temama, sve više zaključujem - da ti imaš enormno veliko neznanje po svim pitanjima, posebno biblijskog otkrivenja i njegovog tumačenja..
-------------------------------------------
Mire, nisi se uhvatio za istinu koju si prepoznao i potvrdio rečima "da nikada više nećeš ići krivim stazama, već prihvatiti istinu" i iz tog razloga sotona je to osvedočenje u istinu izvadio iz tvog srca, kao u priči o sejaču - gde sotona krade posejano u srcu, i iz tog razloga se i javljaju ovakvi tvoji komentari, koji čak sadrže mnogo kontradikcija sa nekim tvojim ranijim izjavama o crkvi, i tome slično.
Drži se slobodno svog, ali ćeš uskoro ili to sve odbaciti i prihvatiti istinu koju će sam Bog objaviti ovom svetu kroz nebeske znakove i pokazivanje njegove slave, ili potpuno svesno preći preko svega i u ravnodušnosti prihvatiti ideje Vavilona velikog, bez sile, živeći u grehu, i bežeći pred osvedočavajućom silom da se obratiš i prihvatiš istinu, što opet neće biti konačno tvoje pitanje rešeno, i onih koji krenu i ostanu na tom istom putu, već ćeš morati da prođeš kroz sedam zala i primiš sud, a potom kroz hiljadu godina provedenih u prahu zemaljskom - bićeš vaskrsnut kao i svi drugi, i bićeš stavljen na mesto gde je tama, i gde je plač i škrgut zuba, i prekor večni, i kroz sagledavanje tvog ličnog stanja u koje te je dovelo odbacivanje istine - daće ti se druga prilika, kao i svim grešnicima.
Ali nadam se da ćeš istinu prihvatiti već u ovom životu, u vreme kada je uskoro sam Bog bude objavio.
Da bi ljude uspeli da privole na ispravno moralno ponašanje, i ateisti, pravoslavci, katolici i muslimani ljude zastrašuju kaznom, bilo od večnih muka u paklu, bilo od krivičnog gonjenja, tako da su i jedni i drugi zastupnici totalitarnih državnih rešenja.
Doslovno si citirao zmiju i ona Evi reče da je Bog kao ovi pomenuti koji ZASTRAŠUJU zato reče Evici NEĆETE VI UMRETI a male zmijice kažu NEMA MUKE.
Malo adventistickog i malo Jehovistickog, sve si izmesao. Problem vas "izabranih" da ste Bogom dani tumaci. Ti se ne drzis vise ni adventisticke nauke.. A pricu o sejacu na mene primeniti ne mozes, vec sam objasnio...
Mire, nema tu ničeg ni Adventističkog ni Jehovističkog - već isključivo biblijskog.
Nije u pitanju nikakva odabranost tumačenja, već princip tumačenja koji je u teologiji dobro poznat, čak i u tradicionalnim crkvama.
Koje novo svetlo sam u poslednjem komentaru izneo.
To svetlo ja nisam preuzeo od Jehovinih svedoka,
vec je Gospod tu istinu otkrio ne samo meni - vec i drugima koji su pozvani na sluzbu,
i ja sam u ovu istinu bio potpuno osvedocen, i to velikom manifestacijom Bozje sile koja je ispunila celo moje bice, i dala mi Bozansko prosvetljenje.