Član
- Učlanjen(a)
- 29.04.2009
- Poruka
- 3.068
Kako zemunac krsti dete? Pistoljem na vodu.
Uhvatio Zemunac zlatnu ribicu.Kaze mu ribica:- Pusti me, ispunicu ti 3 zelje!!!...Kaze Zemunac :-hocu novog audija Q7...Kaze ribica:-'oces na kredit ili na lizing..?Kad ce na to Zemunac: *-'OCES TI NA ULJE ILI MAST...???
Kako prepoznati bebu zemunca u inkubatoru?? Ima zatamnjena stakla.
Zemunac: Mali , znači, zašto si dobio keca iz
vladanja???Klinac: Udarao sam glavom o zid!Majka: Nesrećniče,
zašto si udarao glavom o zid?Klinac: Kevo, brate, šta ti je?! To
nije bila moja glava!!!
Stao Zemunac pored autoputa, zato sto mu pukla
guma, i on izasao da je zameni. Stavio dizalicu ispod kola, i odjednom
zaskripase gume. Da vidi ko je, ono ortak iz Zemuna. i pita ga: Brate,
sta radis to, brate. Ovaj mu odgovara: Nista brate, skidam gumu. A na to
ce ovaj: Brate, skidaj ti gumu, ja cu radio.
kako se zove muva u Zemunu??
- Munzara
Zasto zemunci najvise vole geometriju??? Zato sto nastavnica kaze:
-ajmo sada svi povucite crtu....
Sta kaze Zemunac kad ga izvedu ispred sudije? Danas ste lepsi nego juce..
Mali Zemunac za Božić piše pismo Isusu:"Dragi Isuse, celu godinu sam bio dobar dečko i za Božić bi hteo ..."
Zgadi mu se takav početak i baci pismo u đubre.
Uzme novi papir i napiše:"Dragi Isuse, nisam grešio, slušao sam roditelje i za Božić bi hteo ..."
I opet mu se smuči od takvog sadržaja i ponovo baci pismo u đubre.
Odjednom, ode u sobu svojih roditelja i uzme malu gipsanu statuu device Marije stavi statuu u kutiju za cipele i sve zajedno sakrije u svoj ormar.
Uzme novi papir i počne da piše:"Isuse, ako želiš ponovo da vidis kevu ...”
pita cale zemunca
-- daj knjizicu da vidim ocene
-- ne mogu
-- a zasto??
-- dao sam je Kizi da uplasi roditelje
Возе се Земунац, Делија и Гробар у колима...........ко вози ауто????.........па пандур
Šta kaže mali zemunac, kad se tek rodi? "Znači, kmeeeeee"
Sta radi Chuck Norris u Zemunu? - Ono sto mu se kaze!
Kako se zove deciji hor u Zemunu???
- Kalibri.
Zasto je smart omiljen auto medju zemuncima?
oba lakta kroz prozor
Kaze keva sinu zemuncu: Nista ne ucis,nista ne valjas...a kaze zemunac: Valjam kevo,valjam!
Zemunac u JUGU stao na raskrsnicu i otvorio prozor. U tom trenutku staje riba do njega i ona spusta prozor , a on ce: '' Sta je sestro i ti si prdnula'
Sedi mali zemunac na betonu i nailazi baba neka, pita ga baba: "Sta radis sinko?” Kaže zemunac "Šimpu vutru", a baba kaze: "MOJNE NA TONBE!”
Kaze riba zemuncu: Kako si ti lep, pa lepo obucen, pa lepo obrijan, pa lepa ti kosa, pa lepo mirishesh...I odvali joj zemunac shamar i kaze: Kome ti gej?
Kako zemunac sadi krompir? dodje na poljanu, istrese krompir iz dzaka i kaze: "znaci razlaz!"
DOLAZI SIN KOD TATE ZEMUNCA I PITA GA ? TATA AJDE MI KUPI NOVI TELEFON IMA 5 MEGAPIXELA, 8 GIGABAJTA ... JE LI BRE SINE STO SE TI NE DROGIRAS KAO SVA NORMALNA DECA .
Kако се зове земунац у оделу?
- оптужени
Prilazi riba zemuncu i kaze mu cao ja sam Stasha....kaze Zemunac... ja sam iz Zemuna.
8. padez - Zemunitiv: Koga? Cime?
Kaze zemunac zeni kako je snivao divan san.. kaze zena pa kakav je bio? pa putovao sam autobusom u beograd! pa daj molim te, svaki dan ides na posao tamo - rece mu zena. ma znam da idem, nego pasos u gornjem dzepu!
Zasto Zemunac copa?..pukao mu djon na AIRMAXU
Kako se Zemunac moli bogu?
- Brate, ako te ima, kaži mi kako da se sakrijem kao ti!..
Sta kaze zemunac kada ga prosjak pita da mu da pare za leba?
-Jedi bez leba!
Zemunac muva ribu u kafiću: Znači, mala, čim se baviš!? Riba: REŽIJOM!!! Zemunac: Struja, voda, komunalije, a!???
Kako glasi turisticka reklama za Zеmun? -dodjite u Zemun vas auto je vec ovde
Sahrana zemuncu, pop kadi, viče zemunac: Značiiii, pope, gori ti pederuša!!!
Uhvatio Zemunac zlatnu ribicu.Kaze mu ribica:- Pusti me, ispunicu ti 3 zelje!!!...Kaze Zemunac :-hocu novog audija Q7...Kaze ribica:-'oces na kredit ili na lizing..?Kad ce na to Zemunac: *-'OCES TI NA ULJE ILI MAST...???
Kako prepoznati bebu zemunca u inkubatoru?? Ima zatamnjena stakla.
Zemunac: Mali , znači, zašto si dobio keca iz
vladanja???Klinac: Udarao sam glavom o zid!Majka: Nesrećniče,
zašto si udarao glavom o zid?Klinac: Kevo, brate, šta ti je?! To
nije bila moja glava!!!
Stao Zemunac pored autoputa, zato sto mu pukla
guma, i on izasao da je zameni. Stavio dizalicu ispod kola, i odjednom
zaskripase gume. Da vidi ko je, ono ortak iz Zemuna. i pita ga: Brate,
sta radis to, brate. Ovaj mu odgovara: Nista brate, skidam gumu. A na to
ce ovaj: Brate, skidaj ti gumu, ja cu radio.
kako se zove muva u Zemunu??
- Munzara
Zasto zemunci najvise vole geometriju??? Zato sto nastavnica kaze:
-ajmo sada svi povucite crtu....
Sta kaze Zemunac kad ga izvedu ispred sudije? Danas ste lepsi nego juce..
Mali Zemunac za Božić piše pismo Isusu:"Dragi Isuse, celu godinu sam bio dobar dečko i za Božić bi hteo ..."
Zgadi mu se takav početak i baci pismo u đubre.
Uzme novi papir i napiše:"Dragi Isuse, nisam grešio, slušao sam roditelje i za Božić bi hteo ..."
I opet mu se smuči od takvog sadržaja i ponovo baci pismo u đubre.
Odjednom, ode u sobu svojih roditelja i uzme malu gipsanu statuu device Marije stavi statuu u kutiju za cipele i sve zajedno sakrije u svoj ormar.
Uzme novi papir i počne da piše:"Isuse, ako želiš ponovo da vidis kevu ...”
pita cale zemunca
-- daj knjizicu da vidim ocene
-- ne mogu
-- a zasto??
-- dao sam je Kizi da uplasi roditelje
Возе се Земунац, Делија и Гробар у колима...........ко вози ауто????.........па пандур
Šta kaže mali zemunac, kad se tek rodi? "Znači, kmeeeeee"
Sta radi Chuck Norris u Zemunu? - Ono sto mu se kaze!
Kako se zove deciji hor u Zemunu???
- Kalibri.
Zasto je smart omiljen auto medju zemuncima?
oba lakta kroz prozor
Kaze keva sinu zemuncu: Nista ne ucis,nista ne valjas...a kaze zemunac: Valjam kevo,valjam!
Zemunac u JUGU stao na raskrsnicu i otvorio prozor. U tom trenutku staje riba do njega i ona spusta prozor , a on ce: '' Sta je sestro i ti si prdnula'
Sedi mali zemunac na betonu i nailazi baba neka, pita ga baba: "Sta radis sinko?” Kaže zemunac "Šimpu vutru", a baba kaze: "MOJNE NA TONBE!”
Kaze riba zemuncu: Kako si ti lep, pa lepo obucen, pa lepo obrijan, pa lepa ti kosa, pa lepo mirishesh...I odvali joj zemunac shamar i kaze: Kome ti gej?
Kako zemunac sadi krompir? dodje na poljanu, istrese krompir iz dzaka i kaze: "znaci razlaz!"
DOLAZI SIN KOD TATE ZEMUNCA I PITA GA ? TATA AJDE MI KUPI NOVI TELEFON IMA 5 MEGAPIXELA, 8 GIGABAJTA ... JE LI BRE SINE STO SE TI NE DROGIRAS KAO SVA NORMALNA DECA .
Kако се зове земунац у оделу?
- оптужени
Prilazi riba zemuncu i kaze mu cao ja sam Stasha....kaze Zemunac... ja sam iz Zemuna.
8. padez - Zemunitiv: Koga? Cime?
Kaze zemunac zeni kako je snivao divan san.. kaze zena pa kakav je bio? pa putovao sam autobusom u beograd! pa daj molim te, svaki dan ides na posao tamo - rece mu zena. ma znam da idem, nego pasos u gornjem dzepu!
Zasto Zemunac copa?..pukao mu djon na AIRMAXU
Kako se Zemunac moli bogu?
- Brate, ako te ima, kaži mi kako da se sakrijem kao ti!..
Sta kaze zemunac kada ga prosjak pita da mu da pare za leba?
-Jedi bez leba!
Zemunac muva ribu u kafiću: Znači, mala, čim se baviš!? Riba: REŽIJOM!!! Zemunac: Struja, voda, komunalije, a!???
Kako glasi turisticka reklama za Zеmun? -dodjite u Zemun vas auto je vec ovde
Sahrana zemuncu, pop kadi, viče zemunac: Značiiii, pope, gori ti pederuša!!!