Veterinar Ulukiora

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Ama nema buve ljudi, sta vam je. Kakva suga bogamu. Pas je cist, sredjen, negovan, ima pedigre, cuvam ga kao bebu ali eto ima taj problem. Hvala "Angel", pojacacu mu ishranu. Stvarno me nervira to sto mu se desava.
 
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Legacy ,ja imam 4 psa (i vecito neke koji su kod mene u tranziciji dok ih ne udomim )pa se moze reci da imam iskustva .Verujem da ti kuca nema buva ,cak se moze dogadjati da se psi ceskaju refleksno po navici iako nemaju buva uopste .Pretpostavljam zato da je ovo o cemu sam vec pisala .Nisi napisao da li dira sapama taj predeo oko usiju posto je i to jako bitno ,uzgred koliko dugo traje ta proredjenost ?
 
Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Nisi napisao da li dira sapama taj predeo oko usiju posto je i to jako bitno ,uzgred koliko dugo traje ta proredjenost ?

Spava i onda odjednom pocne da se "drapa" iza usiju. Prvo sam mislio da je mozda krpelj, detaljno pregledao medjutim nista, sve je cisto. Buve nema sasvim sigurno. To nikada nije ni imao. A sve to traje vec nekih petnaestak dana. Ja sve kao cekam da vidim da li ce proci ili da ga vodim kod veterinara. Nekako mi je mrska ta opcija.
 
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Mozda mu je cak upalo i popino prase ,ne znam da li reaguje na dodir .Moze biti i upala usiju koja je cesta pogotovo u ovom periodu .
 
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
BTW Seljani ce da bre bace tu škevriju,čim si ti okrenula leđa i krenula ga Beogradu oni ga spakovali u džače i bacili...znam iz iskustva...sad će oni da se bakću sa njim...ludi su. Štedi pare,kupi kuću.

Ne mogu da bace jer me se plasu ,ja sam mlogo opasna i jaka ...:lol: idem po njega za mesec dana da ga udomim u Bg...yes3
Jao slusaj koliko sam ja glupava plavusa ,vracam se jutros i negde na oko pola puta zove mene moj muz i pita me dokle sam stigla a ja mu kazem "evo me u jajcu ,na svim kolima pise JA registracija " a on mi kaze "nadam se da te niko nije cuo ,nisi u jajcu nego si u Jagodini . :lol:

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Najbolje da ga odvedem do "cika doce" pa ako mora "burgija" onda mora. Jeste mrsko ali ne zelim da ga izgubim, vezao sam se mnogo.


Mislim da ti je to ipak najbolja varijanta mada nemas razloga za zabrinjavanje jer ne verujem da je toliko opasno.Dok ima apetit i normalno se ponasa ,znaci da nije nista alarmantno .
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top