- Učlanjen(a)
- 10.08.2010
- Poruka
- 192
Ama nema buve ljudi, sta vam je. Kakva suga bogamu. Pas je cist, sredjen, negovan, ima pedigre, cuvam ga kao bebu ali eto ima taj problem. Hvala "Angel", pojacacu mu ishranu. Stvarno me nervira to sto mu se desava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nisi napisao da li dira sapama taj predeo oko usiju posto je i to jako bitno ,uzgred koliko dugo traje ta proredjenost ?
Mozda mu je cak upalo i popino prase ,ne znam da li reaguje na dodir .Moze biti i upala usiju koja je cesta pogotovo u ovom periodu .
BTW Seljani ce da bre bace tu škevriju,čim si ti okrenula leđa i krenula ga Beogradu oni ga spakovali u džače i bacili...znam iz iskustva...sad će oni da se bakću sa njim...ludi su. Štedi pare,kupi kuću.
Najbolje da ga odvedem do "cika doce" pa ako mora "burgija" onda mora. Jeste mrsko ali ne zelim da ga izgubim, vezao sam se mnogo.
Sijamske macke morate mnogo cuvati morate ih kupati 2 na dan. hraniti iskljucivo whiskas hranom.Koliko maca ima meseci,godinaImam sijamku lepsu od Tomisine...Nista joj ne fali samo se hvalim