Pozdrav ljudi imam jedan velik problem koji je proizisao iz malog problema,naime bila mi je pumpa na ves masini u kvaru,ja sam je skinio napravio i vratio nazad e sada nacin na koji sam je vratio nazad je ustvari prouzrokovao taj problem,umesto da je samo naslonim na zid i tako da radim ja sam jew polegao skroz na bok i tako je stojala jedfno jedan dan dok sam ja kupio sta mi treba za pumpu i vratio je nazad,sada kada sam je ispravio desava se da pumpa radi sve kako treba i prima vodu i izbacuje ali kada primi vodu tu i stane nece da krene da se okrece bubanj,ponekad proradi pa stane to mi se desilo dosta puta,recimo opere jednu masinu a vec drugu nece da pokrene a nekad stane usred pranja ali najcesce nece ni da se pokrene,a i pecka struja unutra u bubnju,nema sta nisam probao, i bravicu sam gledo i motor sam gledo dali stopice dobro stoje svugde i ponestalo mi je ideja pa sam resio da pokusam da nadjem ovde resenje pa ako neko mozda ima neku ideju i da se razume bolje od mene molio bih za pomoc HVALA.