pa ...ne ljutis se valjda sto sam svima pokazala kako si lep i zgodan...samo prvo moras kumu da zadovoljis da bih te prosledila dalje..Nije uredu da postavljas tako moju sliku, uostalom ja sam se vec ponudio ali kao crnogorski kum...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pa ...ne ljutis se valjda sto sam svima pokazala kako si lep i zgodan...samo prvo moras kumu da zadovoljis da bih te prosledila dalje..Nije uredu da postavljas tako moju sliku, uostalom ja sam se vec ponudio ali kao crnogorski kum...![]()
pa ...ne ljutis se valjda sto sam svima pokazala kako si lep i zgodan...samo prvo moras kumu da zadovoljis da bih te prosledila dalje..ako tu prodjes budi kakav hoces kum...crnogorski..srpski...
![]()
aahhh ovde nista ne moze dugo ostati tajna...sve se na kraju dozna...sta cu kad volim da se hvalim...tobom..svuda i na svakom mestu...sorry ...Pa ne ljutim se ali ako sam ti poslao svoju sliku mislio sam da ce to da bude izmedju nas dvoje, a ne javno to objavljujes da svi znaju kako ja izgledam...![]()
aahhh ovde nista ne moze dugo ostati tajna...sve se na kraju dozna...sta cu kad volim da se hvalim...tobom..svuda i na svakom mestu...sorry ...![]()
hehehe izvini beby...nisam mogla da odolim...E sada nemam komentara... Iznenadila si me... toliko o povjerenju...
Kakva je bre ovo svadba bez muziku???????
Ajde veselo .... Ojs-ojs .....
[video=youtube;RT7t7lL1-TY]YouTube - Rokeri s Moravu - Daj ribu‎[/video]