Vencanje CrnkeFull i Atanasa

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nije uredu da postavljas tako moju sliku, uostalom ja sam se vec ponudio ali kao crnogorski kum... ;)
pa ...ne ljutis se valjda sto sam svima pokazala kako si lep i zgodan...samo prvo moras kumu da zadovoljis da bih te prosledila dalje..:) ako tu prodjes budi kakav hoces kum...crnogorski..srpski...:)

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
pa ...ne ljutis se valjda sto sam svima pokazala kako si lep i zgodan...samo prvo moras kumu da zadovoljis da bih te prosledila dalje..:) ako tu prodjes budi kakav hoces kum...crnogorski..srpski...:)

Pa ne ljutim se ali ako sam ti poslao svoju sliku mislio sam da ce to da bude izmedju nas dvoje, a ne javno to objavljujes da svi znaju kako ja izgledam... :(

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Pa ne ljutim se ali ako sam ti poslao svoju sliku mislio sam da ce to da bude izmedju nas dvoje, a ne javno to objavljujes da svi znaju kako ja izgledam... :(
aahhh ovde nista ne moze dugo ostati tajna...sve se na kraju dozna...sta cu kad volim da se hvalim...tobom..svuda i na svakom mestu...sorry ...:)

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
aahhh ovde nista ne moze dugo ostati tajna...sve se na kraju dozna...sta cu kad volim da se hvalim...tobom..svuda i na svakom mestu...sorry ...:)

Hajd i nekako ti oprastam za ovu sliku, ali te molim da onu drugu ne postavljas, ok... Neke stvari jednostavno ne treba da se objavljuju javno... :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
koju? mislis na ovu ili neku drugu...

sladak na vetru.jpg

valjda nisi mislio na ovu..ili jesi?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Kakva je bre ovo svadba bez muziku???????

Ajde veselo .... Ojs-ojs .....

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
kakva je to svadba bez trubaca...evo malo...za veselo op...saaaaa...

Poslednja izmena od urednika:
Natrag