Dakle dobio sam laptop marke lanaco , laptop je tako reci nov. Upitanju je netbook. U biosu ima samo neka osnovna podesavanja. Htio sam dici sistem na njemu jer ga nesmijem koristiti sa sistemom koji trenutno ima. Ali je ne moguce , nakon sto sam uz 1h borbe uspio dobiti boot sa usb-a pojavio se sledeci problem kada se ocita onaj dio gdje treba kliknuti na Install now pa odabrati particiju na kojoj zelim instalirati sistem pojavi mi se sledeca greska : no device drivers were found. make sure that the installation media contains the correct drivers
Na internetu sam gledao da trebam usb postaviti u port usb 2.0 i ne radi pa sam procitao da treba iskluciti AHCI mode sto je ne moguce jer nema te opciju u biosu. Sto se tice samog laptopa na internetu nema nista o ovom laptopu kao da ne postoji.
Mislim da je ne moguce dici sistem na ovom laptop-u !
Na internetu sam gledao da trebam usb postaviti u port usb 2.0 i ne radi pa sam procitao da treba iskluciti AHCI mode sto je ne moguce jer nema te opciju u biosu. Sto se tice samog laptopa na internetu nema nista o ovom laptopu kao da ne postoji.
Mislim da je ne moguce dici sistem na ovom laptop-u !