Vas nick...

Član
Učlanjen(a)
16.05.2009
Poruka
669
Zasto bas taj nick? Sta znaci?
Evo ja cu prva...
Na jednoj zurci stajala sam sa drustvom u holu Doma Omladine...Naisla je neka grupa momaka gde je jedan lik bio jaaaaako pijan, prolazio je pored nas, zabuljio se i poceo da se dere.." brate, al sam ja pijan, vidim prave zive Barbike" :D
To vece svi iz mog drustva su me zvali Barbi i nisu ni prestalismile3
Niko me vise ni ne zove pravim imenom;)
I eto...:D
 
LEGEND
Učlanjen(a)
28.04.2009
Poruka
17.932
A.K.A.RaPiD

Pa a.k.a. je skraćenica on engl. (Also Known As) ili u prevodu "poznatiji kao rapid".
Pa na jednom forum gde sam bio moderator jednog dana sam se ubacio i postavio puno poruka te je jedan član rekao " au brate ala si ti rapidan). S obzirom da je i sam forum bio sličnog imena, te da su linkovi koje postavljam uvek sa rapidshara, rešio sam da promenim nick u a.ka.Rapid.
Inače za one koji neznaju zovem se rObErT
Pozdrav !!!
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Jednog lepog dana seo sam da igram CS i kao po običaju potpisivao sam se Italiano, zbog jedne priče vezane za ekskurziju gde su me povezali sa pesmom bad copy-a...Onda me je smorio nik i hteo sam da smislim neki drugi,...hteo sam nešto u rep/hip-hop fazonu. Pošto se zovem Branislav odma mi je palo na pamet B-Dub itd. ali je to ne originalno i ima mnogo repera sa tim nastavcima i onda mi je na um palo BaneFromDaHood ili na srpskom "Bane iz kraja" i eto dopada mi se i dan danas :p čak me i neki iz razreda zovu tako kad hoće da im se odazovem :)
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Moj nick je vrlo jednostavan i jednostavno je došlo do toga da me tako zovu :)

Od kad znam za sebe zovu me Miki, što je i logično pošto se zovem Miloš. E sad, pošto obožavam da vozim, nebitno bio to kamion, automobil ili nešto treće i još od malena sam počeo da vozim u meni se razvila velika ljubav prema vožnji.
Posle fudbala omiljeni sport mi je F1 a omiljeni vozači Kimi Raaikonen i Robert Kubica. Pošto volim ''Ledenog Finca'' a njegovo ime Kimi kada se podeli na slogove i prvo izgovori drugi pa prvi log proizilazi Mi-ki to je bio lagan razlog da me tako prozovu.

Eto tako je nastao moj nick :)
 
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
96
..moj nick je iz jedne zanimljive igrice koja se zove šah..zapravo dama je najača figura u igrici..i tako ..dopalo mi se..
dekica.gif
 
Član
Učlanjen(a)
13.05.2009
Poruka
123
Ja zapravo ni ne znam kako sam došao do ideje za ovim nickom... Ali, sećam se samo jedne igre(mislim da je starcfraft u pitanju), da se u njoj glavni junak zvao DeCoy. Tako se potpisujem još od '02, i bukvalno svugde, pa čak i u školi... Društvo me isključivo tako zove, mada mi je pravo ime Aleksandar. Zanimljivo je da sam tek pre par meseci skontao da engleski prevod te reči glasi "mamac". :)
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2009
Poruka
55
Jao sta da vam kazem zovem se Goran i tako mi je i nick :)
 
Član
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poruka
436
Moja pricha je od davnina... Josh kada sam bio mali, klinac u prvi razred osnovne, ujke (blizanci) su me drukali Veciti Student...Tipa nikada necu da zavrshim shkolu, jer sam bio tezak antihrist :D

Onda se to vuklo kroz osnovnu i stalo tu... Srednja shkola razni nickovi, sve neshto "levo"... Ali eto mene na fakultetu,i opet se javlja taj Veciti Student :D

Tako da mi je nick Student, inache se zovem Ivan Mitic, a nadimak mi je Ikac, Ivca... Itd itd...:D
 
Natrag
Top