Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja ti pokazujem iz Biblije da su cak i fariseji dobro znali kog dana ce Isus da bude vaskrsnut i napisah ti.Ne pise u bibliji "prvi dan posle nedelje" vec pise "U PRVI DAN"
Prvi dan nakon sedmog Subote je nedelja.
Nedelja je prvi dan u sedmici u bibliji.
Sedmica nema osam dana, vec sedam.
Sedmi je subota, a prvi nedelja.
Isus je polozen u grob u petak, a vaskrsao u nedelju.
Ja ti isto dadoh Biblijske dokaze da je Isus rekao da ce biti u grobu 3 dana i 3 noci,pa da su cak i fariseji znali da ce Isus ustati Posle 3 dana,ali ti si zapeo kao mutav na telefon da je Isus vaskrsnut u prvi dan posle Sabata.Ja dadoh cvrste biblijske dokaze, a ti filozofiras.
Sto da produzavamo kada se jasno vidi da ne zelis biblijsko ucenje.
Imas takodje mnogo adventista koji su razocarani adventizmom i napustaju ga jer je lazna religija,ali ovde smo mi pojedinci koji vodimo dijalog .Vi ste potpuno izvrnuli bibliju, iskomplikovali, isfilozofirali ljudskom filozofijom, dodavanjem i oduzimanjem.
Kada sam razgovarao pre izvesnog vremena sa jednim Jehovinim svedokom na osnovu pisma, i izneo mu jednostavne istine po nekim pitanjima, on on mi je priznao da je tumacenje svedoka tako tesko.
I otisao je razocaran.
Tesko onome ko padne u vasu sotonsku zamku izvrnutog i iz konteksta izvadjenog jevandjelja.
Ja odgovor dadoh u vise komentara.
A ti istinu ne zelis.
A sto bi ja onda govorio o tvojim zabludama o suboti i sabatu.Ti znas sta si izokrenuo, sto bih ja ponavljao te lazi.