Slape, to je vera onih koji slave Moloha.
Eto sada znamo koga boga sledi Darth. Moloha! Zato se on toliko suproti Hristovom i apostolskom ucenju koje je zapisano u Bibliji i ismejava se sa Biblijom kao da je to Vjesnik u srijedu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slape, to je vera onih koji slave Moloha.
Slape, a kakva je vera tvojih katolkinja koj masovno vrse abortuse?
Čudim se tvom pitanju, ali odgovorit ću na njega. Vjera onih koji vrše abortuse je vrlo upitna.
Koja vera? Ona koja reči Boga živoga, Isusa stavljaju u zapećak, i kojoj svetli 4ta zapovest?
A sada ponavljam pitanje pa ti odgovori. Kakva je vjera onih koji svoje bolnice reklamiraju pozivajući žene na abortuse?
A kakva je vera RKC koja javno ne osudjuje prostituciju, punoletnicku i maloletnicku, nemoral i ...... itd..
Kada uzmu jevandjelje u ruke i pocnu da aktivno propovedaju jevandjelje svetu boreci se protiv korena greha a ne samo masuci pamfletima, tada mogu da govore i protiv abortusa.
Ovako nemaju moralno pravo da to cine, ni tvoja nazovi crkva, pa ni ti licno.
Osuđuje, osuđuje. Nikoga se na svijetu ne napada zbog osude nemorala, koliko se napada Katoličku crkvu.
Katolička crkva upravo to čini već dva tisućljeća.
A tko je tebe ovlastio da određuješ tko za što ima a tko nema moralno pravo?
Osuđuje, osuđuje. Nikoga se na svijetu ne napada zbog osude nemorala, koliko se napada Katoličku crkvu.
Katolička crkva upravo to čini već dva tisućljeća.
A tko je tebe ovlastio da određuješ tko za što ima a tko nema moralno pravo?
Ako koza laze rog ne laze.
Nikada to nije cinila niti ce, vec prima novac za mile stvari prijemcljive za usi.
Odredjuju dela, na prvom mestu ovo.
"Idite dakle i naučite sve narode krsteći ih va ime oca i sina i svetoga Duha,
Učeći ih da sve drže što sam vam zapovijedao; i evo ja sam s vama u sve dane do svršetka vijeka. Amin" ( Matej 28. 19 - 20 )