Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2009
- Poruka
- 3.279
"Ubila" te prejaka reč...:blum3:A Re,nadam se oprostices mi,sto cu na tvoj post ostati bez komentara :blum3:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
"Ubila" te prejaka reč...:blum3:A Re,nadam se oprostices mi,sto cu na tvoj post ostati bez komentara :blum3:
Black Wizard ,zelim da kazem da je takvih muskaraca sve manje ili je pak sve vise devojaka koje u muskarcu traze materijalno stanje...
da, nazalost, sve nas je manje ali to i povlaci moju drugu tezu o generacijama. nista vise nikada nece biti normalno i onda sada dolazi tvoja teza.
ja ne zelim da kazem da ti nisi u pravu, ja samo zelim da kazem sta bi bilo ispravno i sta nije ispravno ako mozes da me razumes mada sumnjam jer ocigledno dolazimo iz dva razlicita sveta. ono sto je meni normalno danas je bolesno a ono sto je meni uzas vama je cool i slicno. ne ljuti se, pricam onako kako jeste, i opet cu reci nazalost jer imam i para i dara ali opet nikada ne bih mogao da budem sa curom kojoj bi bilo bitnije moje materijalno stanje od mene samog
"Ubila" te prejaka reč...:blum3:
Nemam ja pojma iz kojeg sveta ti dolazis ali u ovo 'vama je cool' mene ne svrstavaj jer je i meni,blago receno,uzas sto je nekima (vecini) danas normalno....
znao sam da ces da se naljutis a rekao sam ti da to ne radis.
to iz kog sveta ja dolazim je u tvom svetu potpuno irelevantno
a sta ti znas o mom svetu
kakvom osobom ti to mene procenjujes?
Ovo mu sad dodje kao spanska serija sa 'hepiendom'
Salim se,ok je,razumeli smo se....dva smo sveta a imamo isto misljenje sto se taktike udvaranja tice yes3
BTW Neznam koliko i kako znas o meni ali ono sto si rekao.......shvatam kao kompliment.Hvala![]()