Pozdrav svima! Zamolio bih za pomoć oko deinstalacije Ubuntu Linux-a. Instaliran je u radnji u kojoj je kupljen, a za reinstalaciju na Windows traže mnogo... Nekad sam bio pobornik i ljubitelj Linux-a ali sam shvatio da se moram pokloniti Microsoft-u, koji sam mrzio, valjda zato štp se svi lože da mrze Billa Gatesa i Microsoft... Linux je smeće na milion kvadrata!!! Gori, komplikovaniji i gluplji OS nikad neće biti napravljen, nikad! Čast Apple MacOS i Microsoftu za Windows, zaista! Svi ga koristimo, a svi ga pljujemo, ja više neću Elem, nisam laik što se tiče kompjutera ali ovaj Ubuntu ne dozvoljava boot sa bilo čega, a kad i dozvoli - ne vidi HDD!!! Strašno! To je iz razloga što su drugačije formatirane particije, iz njima znanog koda, ne u FAT ili NTFS..... Ako neko zna, može i hoće da pomogne - bio bih zahvalan. Sve što sam našao na Net-u, jednostavno ne fercera u ovom slučaju. Razlog više da zamrzim Linux, za raliku od braće hackera, koji su ga prvi napravili, da bi se suprotstavili Microsoftu. Njima skidam kapu ali kao što i sami znate - sad se Linux i prodaje, a aplikacije za njega takođe. Da ne pričam kako ih malo ima i koliko s jadne, užas. Hvala ako mi neko pokuša pomoći!
Ako sam promašio lokaciju za post na ovu temu - izvinjenje moderatorima
Ako sam promašio lokaciju za post na ovu temu - izvinjenje moderatorima
Poslednja izmena od urednika: